Alppipuiston Kansanjuhlan ensimmäiset artistit julki!

Lavalla muun muassa Kukkatalo, Hopeasiivet, Elsi Sloan & Dragsvik. Lisää julkistuksia tulossa pian!

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n perinteinen ilmaiskonsertti, Elmun Kansanjuhla, järjestetään Alppipuistossa lauantaina 20.7.2024. Luvassa on elävän musiikin ilosanomaa monenlaisessa muodossa kesäistä piknik-henkeä vaalien. Tapahtuma on osa Alppipuiston kesä -konserttisarjaa ja on tänä vuonna tuotettu yhteisöllisesti Elmun aktiivisten vapaaehtoisten voimin.

Tänä vuonna konsertissa kuullaan lempeitä rytmejä, painavaa sanaa ja korullisia riffejä. Tuoretta paikallista musiikkia tarjoilee muun muassa Kukkatalo, jonka tuotannossa värikkääksi kokonaisuudeksi yhdistyvät pop, räp, indie, rock ja funk. Hempeämpää kulmaa ohjelmakattaukseen luo yhtye Hopeasiivet, jonka kirjava ja tunnerikas alternative-pop ammentaa ympäröivän maailman ilmiöistä ja kauneudesta. 

Tämän lisäksi kovan nosteen queer artisti, näyttelijä ja aktivisti Elsi Sloan bändeineen johdattelee juhlakansan huikealla musiikillaan väkevien teemojen äärelle, identiteetin rakentamisesta ympäristöasioihin ja aina rakkauden subjektiivisten ja universaalien totuuksien löytämiseen. Tummemman puhuvaa soundia Kansanjuhlan ensimmäisessä  artistijulkistuksessa edustaa jo laajempaakin jalansijaa raivannut post-punk bändi Dragsvik tarjoillen haikeita pop-melodioita sekä anarko-punkia. Lisää artisteja julkaistaan kesäkuussa!

Päälavan lisäksi monipuolista ohjelmaa tarjoillaan myös pienemmältä kakkoslavalta, missä luvassa on muun muassa puheohjelmaa ja veikeää skabailua! Puistoon levittäytyy myös kaikille avoin musakirppis, josta tiedotamme erikseen.

Tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet!


Elmun tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joista tiedotamme tarkemmin tapahtuman kanavissa lähempänä!

Edellinen
Edellinen

Alppipuistossa Kansanjuhla Open Stage - hae mukaan!

Seuraava
Seuraava

ELMU ry sai uuden hallituksen