KATAKLYSM EUROOPAN KIERTUEELLE ADRENALIINIA PUHKUEN
10.06.2015 - 20:45

KATAKLYSM puskee jälleen kuin raivovauhdissa jyskyttävä juna, jota ei voi pysäyttää. Kahdennentoista studioalbumin viimeistelyvaiheen päättäjäisten kunniaksi bändi on valmis julistamaan hyökkäyksen kansojen korville: luvassa on “Of Ghosts And Gods” -Euroopan kiertue 2016!

 

Kataklysm yhtyeen laulaja ja ideoiden isä Maurizio toteaa:
"Siitä on jo tovi, kun olemme viimeksi vierailleet Euroopan klubeilla mutta muistot konserteista ovat huikeita. Tällä kertaa tulemme vahvempina ja väkevämpinä kuin koskaan ennen. Saamme viedä räjähtävän kovan uuden albumimme “Of Ghosts and Gods” ilosanomaa eteenpäin yli 40 konsertin voimin läpileikaten koko mantereen. Mukaan kietueelle mahtuu uusia kaupunkeja ja maita, kuten Norja, Suomi, Viro ja Latvia. Luvassa on Kataklysmiä koko komeudessaan ja mukana tuomme veljemme Kreikasta ja Belgiasta."

 

SepticFlesh tuo death metallia suoraa Ateenan kaduilta ja Aborted kantaa ylpeänä belgian death-grind metallin värjäämää viiriä. Kiertue marssii läpi Euroopan tammi-helmikuussa 2016.

 

"Of Ghosts And Gods" -albumi julkaistaan heinäkuun lopussa 2015. Levyn voi tilata ennakkoon täältä: http://nblast.de/KATAKLYSMGhostsNB

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA