ELMU VALTASI KEITTIÖN
04.03.2015 - 12:14

Uusiutunut à la carte yllättää ripauksella anarkismia

 

Mitä saadaan, kun ruokaan sekoittuu annos elävää musiikkia sekä ripaus uudistusmielistä asennetta? Elmun Baarin uusiutunut ruokalista tarjoilee laadukkaita perusmakuja pienellä pikantilla terällä anarkismia. Konstailematon kokonaisuus ei jätä kylmäksi vaan tarjoilee vaihtelua ja yllättää pienillä yksityiskohdilla. 

 

Telakkarannan ytimeen kätkeytyy lempeä Elmun Baari. Uudistunut keittiö ruokkii keikkakansaa, mutta sisälle kannattaa pujahtaa muulloinkin. Elmun Baaria on kehuttu rennoksi mestaksi, missä ilmassa väreilee suloinen punk. "Me tehdään broidien kanssa melkein joka päivä duunia Nosturilla. Elmun Baarin höyryävät herkkupadat sekä huippuystävällinen ilmapiiri tarjoavat kaivatun hengähdystauon arjen puurtamisesta.”, kehuu ravintolan kantakävijöihin lukeutuva Jonne von Hertzen. Elmun keittiössä luotetaan laadukkaisiin perusraaka-aineisiin ja selkeisiin makuihin ilman turhaa kikkailua.

 

Elmun Baarin sisustuksessa teollisuusmiljöö pääsee kauniisti esille suurten ikkunoiden avautuessa merelliseen telakkaan. Katossa kiemurtelevat putket muistuttavat Berliinistä ja sulokkuutta tuo taitelija Nora Helsingin seiniä syleilevät maalaukset. Keittiön oven raosta voi kuulla, kuinka riffit ja fillit sekoittuvat notkeasti ruokaan kokkien fiilistellessä inspiraatiomusiikkia.

 

Uudelta ruokalistalta löytyy mureaa possun poskea cola-inkiväärikastikkeessa sekä Elmun nimikkoburgeri omatekoisella pihvillä. Jännitystä tuo päivittäin vaihtuvat risotto- ja kala-annokset ja komeus kruunataan keittiöpoikien bravuurilla, sydämet sulattavan herkullisella mutakakulla, jonka makeutta leikkaa villi lime-mansikkakastike.

 

Oletpa sitten räppäri, punkkari, hevari tai poppari, yksi asia on yhteinen: hyvästä ruoasta nauttivat kaikki. Lounaan lisäksi Elmun Baari säväyttää iltaisin à la cartella keskiviikosta lauantaihin. Tule syömään, juomaan, keikalle tai tunnelmoimaan. Hyvän ruoan lisäksi Elmun Baarissa on myös kivoja keikkoja ja vietteleviä klubeja.

 

Uudistuneen listan kunniaksi Elmu Burger koko maaliskuun ajan hintaan 11,90€ (norm. 15,90€). 

Annos saatavana myös kasvisversiona.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA