ELMU ry lahjoittaa pääkaupunkiseudun nuorille ilmaisen jäsenyyden ja mahtavia keikkaetuja!
21.02.2018 - 16:32

Elävän musiikin yhdistys ELMU ry lahjoittaa Stadin nuorille ilmaisen jäsenyyden

 
Elmu ry juhlistaa 40. juhlavuottaan ja tarjoaa kaikille pääkaupunkiseudun 15 - 18 -vuotiaille (2000 – 2003 syntyneet) nuorille ilmaisen Elmu ry:n jäsenyyden vuodeksi 2018! (Norm. 15€/v.) Elmu järjestää paljon nuorille sallittuja keikkoja (S/k-18) Nosturissa ja nuorison hyvinvoinnin edistäminen sekä musiikkiharrastusten tukeminen ovat Elmun toiminnan perusarvoja.
 
Jäsenetuihin kuuluu juhlavuotena erityisen hyviä etuja, kuten:
- Erikseen ilmoitetuille ikärajattomille (Sallittu tai S/k-18) keikoille kaksi yhden hinnalla sisään! Edun saa ostamalla liput ovelta ja jäsenkorttia näyttämällä, etu ei koske ennakkolippuja eikä loppuunmyytyjä keikkoja. Esimerkiksi 16.3. Likanen Etelä, Sairas T & Tippa T, sekä 24.3. Stepa, Laineen Kasperi & Aksim -keikoille myydään ovelta lippuja kaksi yhden hinnalla jäsenkorttilaisille. Lisää kaksi yhden hinnalla -keikkoja julkistetaan myöhemmin. 
- lisäksi normaalit Elmu ry:n jäsenedut (HUOM! Osa Elmun jäseneduista on K-18!). Katso kaikki jäsenedut täältä: http://ry.elmu.fi/yhdistys/jasenedut 
 
Saat nuorisojäsenyyden täyttämällä lyhyen liittymislomakkeen: https://goo.gl/forms/2SwfxkdKRvXuVvzV2 . Kortti postitetaan sinulle kotiin noin viikon kuluessa.
TAI
tulemalla Nosturiin vaikka keikalle ja täyttämällä liittymislomakkeen. Saat oman jäsenkortin henkilökunnaltamme ja edut ovat valmiina käyttöösi!
 
Huomaa kuitenkin, että sinulla on oltava jäsenkortti valmiina mukanasi, jos haluat hyödyntää jäsenedut jo ovella (ilmainen eteispalvelu, tietyille keikoille kaksi yhden hinnalla vain jäsenkorttia näyttämällä)! 
 
Varmista siis jäsenyytesi hyvissä ajoin ennakkoon!
 
Seuraa Elmua somessa:
FB: @elmuhelsinki / @nosturivenue / @elmunbaari
Insta: @elmu.ry / @nosturivenue / @elmunbaari
#elmu40 #elmunuoret

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA