Nosturin sali

Tilaa riittää

Nosturiin mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen jopa 900 ihmistä. Salissa on kaksi kiinteää baaria, yksi permannolla ja yksi parvella. Salin päädyssä on kookas esiintymislava, johon näkee mukavasti myös parvelta ja salin takaa. 

 

Katutasossa sijaitsee ravintola, joka toimii erinomaisesti pienempien tilaisuuksien viettopaikkana tai osanan suurempia tapahtumia. Ravintolatilassa on parhaimmillaan jopa yli 200 asiakaspaikkaa, istumakattauksen saa noin 100:lle hengelle. Kesällä aurinkoiselle terassille meren ääreen mahtuu lisäksi 150 henkeä.

 

Kaikki taipuu

Nosturin sali on monipuolisesti ja helposti muunneltavissa myös erilaisilla somistus- ja kalustusratkaisuilla. Esimerkiksi permannolle mahtuu 250:n tuolin katsomo. Oli kyseessä sitten moottoripyörän kestävä catwalk, salin mittainen ruokapöytä tai avattava katto - kaikki järjestyy. Mikäli tarvitsette tapahtumaanne kaluste-, somiste-, ohjelma- ja tapahtumatuotantopalveluita, av-tekniikan, erikoistehosteiden tai painotuotteiden toimittajaa, suosittelemme mielellämme luotettavaa ja kokenutta yhteistyökumppaniverkostoamme.

 

Näkyy ja kuuluu

Nosturin kiinteä ääni- ja valotekniikka sekä tekniikan huippuammattilaiset luovat tilaisuudesta kuin tilaisuudeta hohdokkaan. Asiansa osaavat tekijät suunnittelevat ja toteuttavat tilaisuuden tekniset ratkaisut aina tunnelmavalaistuksesta tulishowhun. Päivän seminaaritilaisuus muuttuu käden käänteessä juhlavaksi illanvietoksi. Kaikki toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tekniikan henkilökunta on paikalla tietysti myös koko tilaisuuden ajan.

 

Tarjoilu toimii

Nosturin ravintolapalveluista niin anniskelu- kuin ruokapuolestakin vastaa Elmun Baari. Ravintolan henkilökunta suunnittelee tarjoilut aina tilaisuuden luonteeseen ja budjettiin istuen. Tarjoilusta ja palvelusta vastaa kiva ja kokenut henkilökunta. Caterausratkaisujen suhteen olemme joustavia, tiedustele ihmeessä lisää! Ravintolalla on Nosturissa A-oikeudet. Alkoholittarjoilut tulee tilata ravintolamme kautta.