Liput

Ennakkoliput

Asiakaspalvelu 0600 10 800 (1,98€/MIN+PVM)

www.ticketmaster.fi

 

Mikäli keikka ei ole ennakkoon loppuunmyyty on lippuja on saatavissa myös Nosturin ovelta. Lippujen maksaminen kulttuuriseteleillä on mahdollista ainoastaan ennakkoon Ticketmaster Suomen toimipisteissä

 

Ikärajat

-S- = sallittu
K-18 = ikäraja 18
-S-/K18 = ei ikärajaa/rajattu anniskelualue

 

Suosittelemme kuitenkin 15 vuoden henkistä ikää keikoilla yksin käytäessä.

 

Ennakkoliput merkitään joko -S- tai K-18 riippuen lipun ostajan iästä. Jos alaikäisellä on lipussaan merkintä K-18, se ei tarkoita, että lippu oikeuttaa pääsyn anniskelualueelle ilman henkilöllisyystodistusta. Tai päinvastoin jos yli 18-vuotiaalla on vahingossa ostettu -S-lippu, hän pääsee henkilöllisyystodistuksella anniskelualueelle. Lippujen ikärajat ennakkomyynnissä antavat osviittaa odotetusta ikäjakaumasta ja näin auttavat Nosturia rajaamaan illalle sopivan kokoisen anniskelualueen ja oman alueen alaikäisille yleisölle.

 

Jäsenet

Lippukiintiö Elmun jäsenille!

 

Kaikille Nosturin keikoille varaamme oman lippukiintiön jäsenille. Tietyt illat myydään muutamassa minuutissa loppuun ja jäsenenä sinulla on mahdollisuus varmistaa liput keikalle! Jäsenenä voit varata yhden henkilökohtaisen lipun itsellesi. Liput lunastetaan Lippupalvelusta jäsenkorttia näyttämällä viimeistään seitsemän päivää ennen keikkaa!

 

Jäsenkorttia näyttämällä ovelta –1€ alennus Nosturin lipuista. Suoraan ovelta ostetuista lipuista myös kaikilla Suomen Elmujen voimassaolevilla jäsenkorteilla euron alennus. Jäsenalennus on käytössä kaikissa Elmun järjestämissä konserteissa missä lippuja myydään ovelta, eli jotka eivät ole loppuunmyyty ennakkoon.

Alennus ei koske ulkopuolisten tahojen järjestämiä tapahtumia Nosturissa.

 

Nosturin ovipuhelin keikkailtoina

+358 50 35 888 60
Vastaa n. 1/2 tuntia ennen ovien aukaisua lippukyselyihin illan loppuun asti.