INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

SCHOOLS OUT!: Töölön Ketterä, IBE, Versace Henrik
02.06.2018 - 21:00
,
S/K18
,
11,00/13,00

SCHOOLS OUT! - KESÄN ALUN PARHAAT BILEET NOSTURISSA!!!

Töölön Ketterä on tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti 8:n yhtye, joka ammentaa tyylinsä grimen, räpin, popin ja housen välimaastosta. Matti 8:n musiikilliset taustat löytyvät rap- ja grime-musiikista, kun taas Handshaking on vaikuttanut house-skenessä jo pidemmän aikaa. Yhtye sai osakseen laajaa huomiota ensisinglensä Ludoo myötä, jota seurasi mm. ehdokkuus vuoden 2017 Emma gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa. Töölön Ketterä on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen rap-skenessä, ja duon energiset livekeikat ovat saaneet kiitosta myös skenen ulkopuolelta.

IBE, vuonna 1999 syntynyt lahjakkuus, on lyhyen uransa aikana vakuuttanut suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Keväällä julkaistulla ”Eurovisioit”-kappaleella, jolla vierali pitkän linjan rap-artisti Kube, on yli puoli miljoonaa kuuntelua ja syyskuussa IBE vieraili JVG:n ”Popkorni”-albumilla. Helsinkiläiselle Skorpionille vuodenvaihteessa kiinnitetty rap-artisti IBE julkaisi debyyttilevynsä perjantaina 13. lokakuuta. Tämä artistin nimeä kantava albumi kertoo teini-ikäisen miehenalun epälineaarisen kasvutarinan. IBE on todennäköisesti ensimmäinen suomeksi räpätty levy, jossa käsitellään näin laajasti tämän päivän nuorten arkista, sosiaalisen median värittämää elämää.

Versace Henrik on visionääri, suomiräpin uusiaalto ja taideperformanssi. Punktaustainen meemiräppäriksikin tituleerattu Henrik rikkoo suomiräpgenren rajoja positiivissävytteisillä soundcloudmixtapeillaan ja noiselle tyypillisellä performanssimaisella live-esiintymisellään. Versacen keikoilla ei yleisössä molloteta bisse kädessä vaan riehutaan moshpitissä ja annetaan esityksen viedä mukanaan.

Liput 11,00/13,00 palvelumaksuineen
https://www.ticketmaster.fi/event/229121

S/K18

Ovet 21:00

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE