INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Pekko Käppi & K:H:H:L / YLVA HARU
29.03.2019 - 20:00
,
K18
,
13,00/15,00 €

Pekko Käppi & K:H:H:L levynjulkkarit Nosturissa 29.3.2019
Illan avaa Ylva Haru (soolo)

Pekko Käppi & K:H:H:L – Väärä laulu (Svart Records, 2019) julkaistaan 29.3.2019

”Väärä laulu” on tamperelaisen Pekko Käppi & K:H:H:L –yhtyeen kolmas levy. Yhtyeen kaksi aikaisempaa levyä ”Sanguis Meus, Mama!” ja ”Matilda” saivat lukuisia palkintoehdokkuuksia. Matilda-levyn ansiosta yhtye palkittiin ”Vuoden kansanmusiikkitekijä”-palkinnolla Etnogaalassa Tavastialla tammikuussa 2018.

Uusia aihelmia kehiteltiin ja testailtiin ympäri maailmaa sound checkeissä, mutta mullistavin käänne tapahtui Atlantin valtameren rannalla. Portugalin Sinesissä mallikkaasti sujuneen tuhatpäiselle hurmiotuneelle hipille aamukolmelta soitetun festivaalikonsertin jälkimainingeissa kitaristi-sovittajapeto Tommi Laine visioi, että orkesteri tarvitsee elävän lyömäsoittajan. Ja kas, tamperelainen rummutuksen mestari Jani Auvinen liittyi orkesteriin. Lopulta levy äänitettiin yhtyeen luottotuottajan Jani Viitasen hellässä huomassa olennaisimmilta osiltaan kahdessa päivässä Tampereen sydämen sykkeessä.

”Väärä laulu” -levyllään nelihenkiseksi muotoutunut folkrock orkesteri soi suuremmin, synkemmin, syvemmin ja suloisemmin kuin koskaan. ”Nyt rokkaa...vahingossa kävi näin”, sanoo kitaristi-sovittajapeto Tommi Lainekin.

Mistä se levy sitten kertoo? Aiemmilta levyiltä tutussa kansanomaisen magian maailmassa ihminen oli aktiivinen osa maailmaa. Niin on edelleen. ”Ihminen ei ole niin pieni kuin miltä se on saatu näyttämään”, sanoi viisas nainen. "Väärä laulu" -levy on samoilla linjoilla. Ei ole syytä pelätä ihmisiä, sanoja tai virtuaalista vihaa. Alkupedot ovat menneet. Meitä ei uhkaa kuin itsemme luomat ja vaalimat pedot. Jokaisessa meissä asuu hullu kukko, kana tai teollinen broileri tai hullu joku. Vesi nousee ja suuri myrsky pyyhkii meidät vääjämättä, mutta ei ole syytä paniikkiin. Käykäämme reippain mielin kohti loppuvaa maailmaa tai sen alkua. Johnny B good, Goode & God!

Uusi KHHL:
Pekko Käppi: jouhikot, laulu
Tommi Laine: kielisoittimet, laulu
Nuutti Vapaavuori: basso, laulu
Jani Auvinen: rummut, lyömäsoittimet, laulu

Sinkkubiisi "Ikoni" uudelta "Väärä laulu" -albumilta: https://www.youtube.com/watch?v=fHbv9ro7Uus

Liput ennakkoon 13 € Ticketmasterista (sis. käsittelykulut).
Ovelta 15 €.
Nosturin ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Ovet 20:00
K18

Aikataulut:
20:00 Ovet
21:00 Ylva Haru
22:00 Pekko Käppi & K:H:H:L

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuva: Moe Mustafa

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE