INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

PÄÄ KII LOPPUUNMYYTY
17.11.2018 - 20:00
,
S/K18
,
LOPPUUNMYYTY

Pää Kii -yhtyeen uutuusalbumin julkaisukeikka Nosturissa 17. marraskuuta

Nosturissa vietetään suomipunkin juhlaa lauantaina 17. marraskuuta, kun genren tämän hetken ehdottomiin kärkinimiin lukeutuva Pää Kii soittaa odotetun kakkosalbuminsa virallisen levynjulkaisukeikan.

Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan -nimeä kantava albumi on jatkoa yhtyeen kuuden vuoden takaiselle Pää Kii -menestyslevylle, joka nousi heti ilmestyttyään myyntilistojen kärkeen ja nappasi kriitikoiden Emma-palkinnon.

Lokakuun 19. päivä julkaistava uutuuslevy jatkaa siitä mihin edellinen jäi. Teemu Bergman on tehnyt jälleen nipun loistavia ja toinen toistaan tarttuvampia punkkappaleita, joiden tuotannosta vastaa edellisen levyn tapaan yhtyeen ex-kitaristi Lauri Eloranta yhdessä bändin kanssa.

Kiitellyn debyyttialbuminsa jälkeen Pää Kii kiersi Suomea säännöllisen epäsäännöllisesti ja julkaisi matkan varrella muutaman seiskatuumaisen pienlevyn, mutta nyt uuden levyn ja uudistuneen kokoonpanon myötä bändi palaa toden teolla keikkarintamalle iso vaihde silmässä. Nosturin lavalla nähdään nahkansa luonut yhtye, joka soittaa vanhat tutut klassikkokappaleet sekä uuden levyn tulevat hitit kovempana kuin koskaan aikaisemmin.

Pää Kiin nykykokoonpanon muodostavat yhtyeen alkuperäisjäseniin kuuluvat Teemu Bergman ja Vekku Vartiainen sekä kitaristi Antti Leppäniemi (The Heartburns, Lapinpolthajat) sekä rumpali Heikki Laaksomies (Baltimor).

Illan tulee avaamaan kahden kainuulaissiskoksen muodostama Maustetytöt. Yhtyeen minimalistinen synapop tuo hyvällä tavalla mieleen Noitalinna Huraa!:n sekä Leevi & The Leavingsin. Bändi on ollut kuluneen vuoden aikana hyvässä nosteessa, jonka lisäksi laulaja Kaisaa kuullaan myös Pää Kiin tuoreella Sä veit mun levyt kirpparille -singlellä.

Maustetyttöjen lisäksi Pää Kiille lavan lämmittävät Nykyaika sekä Lähtevät Kaukojunat. Nykyajan laulusolistina toimii Suomen kaikkien aikojen legendaarisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuvan Tehosekoittimen keulakuvana tutuksi tullut Otto Grundström, jota kuullaan niin ikään myös uudella Pää Kii -levyllä taustalaulajana. Musiikillisesti jossain indie- ja punkrockin välimaastossa taiteileva Nykyaika julkaisee syksyllä uutta musiikkia ja on ehdottomasti tarkastamisen arvoinen yhtye, jos ei ole jo entuudestaan tuttu.

Useista eri yhtyeistään tunnetun Joni Ekmanin luotsaama Lähtevät Kaukojunat julkaisi taannoin toisen pitkäsoittonsa ja on ollut tuttu nimi suomalaisilla punkkeikoilla jo useamman vuoden ajan.

Ennakkoliput tapahtumaan myy Ticketmaster. Toimi nopeasti ja varmista sisäänpääsy loppuvuoden kovimpiin rock‘n’roll -bileisiin!

Pää Kii: Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan -levynjukaisukeikka (w/ Lähtevät Kaukojunat, Nykyaika & Maustetytöt)
17.11.2018, Nosturi

Liput 17,50 | www.tickemater.fi

S/K18
Ovet 20:00

Aikataulut

20:00 Ovet auki
20.30 Maustetytöt
21.15 Nykyaika
22.00 Lähtevät kaukojunat
22.45 Pää Kii

Ovella peritään 3e eteispalvelumaksu!

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE