INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Nosturin viimeinen musakirppis
14.12.2019 - 12:00
, ,
Vapaa pääsy!

Nosturin viimeinen musakirppis la 14.12.2019!

Nosturin HUUTOKAUPPA PERUTAAN ja syykin on hyvä: Elmu neuvottelee parhaillaan uusista tiloista ja kaikki mitä voimme hyödyntää uusissa tiloissa, säästetään. LEVY- JA MUSAKIRPPIS sen sijaan pidetään normaalisti!
Info@elmu.fi sähköpostissa on ilmennyt hetkittäisiä ongelmia, joten kaikki uudet kirppispöytävaraukset voi laittaa tulemaan mailitse: jesse(ät)elmu.fi

Kirppispöytä tulee varata viimeistään pe 13.12. klo 12:00 mennessä. Ilmoita varauksessa nimesi ja Elmun jäsennumerosi, tai kerro jos olet vasta liittynyt tai et halua liittyä jäseneksi.

Elmun jäsenille kirppispöytä käyttöön maksutta! Jos et ole vielä Elmun jäsen, voit liittyä täältä: https://ry.elmu.fi/liityelmuun

Voit myös maksaa kirppispöydän 15e käteisellä (mielellään tasaraha!) paikan päällä lauantaina, jos et ole tai et halua liittyä Elmun kannatusjäseneksi.

Musakirppikselle ovat tervetulleita levyt, vinyylit ja kaikki musiikkiaiheinen tavara. 🎶
Kirppikselle vapaa pääsy klo 12-17:00.
Nosturin Elmun Baarista saa ostaa kahvetta ja muita virvokkeita.

Vapaa pääsy!
Ovet klo 12-17:00

---
ELMU ry:n jäsenyys:
Liittymällä Elmun jäseneksi tuet toimintaamme myös Nosturin lopun jälkeen, sillä mm. uusien bänditreenikämppien kunnostus ja äänenvaimennus uudessa kiinteistössä vaatii paljon resursseja, puhumattakaan uuden konserttitilan käyttöönottoon vaadittavista resursseista. Jäsenistön tuen merkitys yhdistyksen toiminnan jatkuvuudelle on juuri nyt merkittävämpi kuin koskaan!

Liity jäseneksi: https://ry.elmu.fi/liityelmuun

Varaa myyntipöytä: jesse(ät)elmu.fi
pe 13.12. klo 12:00 mennessä.

Kerro pöytävarauksen yhteydessä: Nimi + mahdollinen Elmun jäsennumerosi, jonka näet jäsenkortistasi. Mikäli jäsenkorttisi/numerosi on kadonnut, ilmoita lisäksi syntymäaikasi ja osoitteesi jäsenyyden todentamiseksi.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE