INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

LITKU KLEMETTI / KYNNET
27.06.2018 - 19:00
,
K18
,
11,00/14,00 €

AINUTLAATUINEN KLUBI-KONSEPTI PALAA NOSTURIIN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Huikeat tunnelmat keskiviikon Katto Auki-Klubille tarjoaa Litku Klemetti + Kynnet!

Kun Litku Klemetti tarttuu balalaikkaansa, yleensä lopputuloksena on uusi kappale. Näistä parhaat hän kantaa yhtyeensä hellään syleilyyn, jonka seurauksena syntyy jotain ainutlaatuista. Litku Klemetti kokoaa yhteen kaikuja suomirockin viime vuosikymmeniltä ja luo niistä oman juttunsa. Musiikki on yhtä aikaa 70-lukua ja tätä päivää, sekä kaikkea siltä väliltä iskelmästä punkin jälkeiskolinoihin. Luova Records julkaisi bändin debyyttialbumin "Horror '15" keväällä 2016. Uusi "Juna Kainuuseen" albumi julkaistiin vuoden 2017 alussa. Lisää uutta materiaalia on luvassa.

https://litkuklemetti.com/
https://www.facebook.com/litkuyhtye/
https://open.spotify.com/artist/3Z5GO6d7DMSBeSlNBophOR?si=TEXuFPKASlm5iu...

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtyeen viisihenkisen livekokoonpanon kohdalla voidaan puhua jo jonkinlaisesta superkokoonpanosta - taustoja löytyy mm. French Filmsista, Seksihulluista ja Teksti-TV 666:sta. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin vuoden 2017 maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti. Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Tänä vuonna yhtye on julkaissut jo kahden aiemmin julkaistun kasetin niputtavan LP:n ja seiskatuumaisen. Yhtye julkaisee elokuun lopussa uuden albumin Soit Se Silti -levy-yhtiön toimesta.

https://www.facebook.com/kynnetband/
https://open.spotify.com/artist/3x3yBvb6sxA5c3U6kqd8Ow?si=cy-GBxvERGScaD...

* * *

Helsinkiin syntyi uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisi kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta 2017. Nyt tämä ainutlaatuinen konsepti tekee paluun kesällä 2018, eikä vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Don Johnson Big Bandista Litku Klemettiin. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkaliput, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit terassit. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Suomessa. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11,00 € OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/

KATTO AUKI 2018 Nosturi – Tämänhetkiset artistikiinnitykset

6.6. Don Johnson Big Band – Kesän avauskarnevaalit
13.6. Kuningasidea + Jouni Aslak
20.6. Ida & Kalle + Younghearted
27.6. Litku Klemetti + Kynnet

4.7. Seminaarinmäen Mieslaulajat
11.7. Ursus Factory & Friends Vol 2
18.7. Sydän, sydän + Kaita Isäri Seppälä
25.7. Eva + Manu + Ivory Woods

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT

Elmun Baarin terassilla DJ 18:00 →

Ovet klo 19:00
Support klo 20:00
Headliner klo 21:00

K18

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE