INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki: Lähiöbotox, Sitoi (Lähiöbotox, Sitoi)
25.07.2019 - 19:00
,
K18
,
11 / 14 €

Katto Auki -klubilla: Lähiöbotox + SITOI

Heinäkuun 25. päivä Katto Auki -klubilla riehutaan astetta raskaamman poljennon tahdissa, kun lavalle nousee Lähiöbotox! Helsinkiläinen Lähiöbotox perustettiin 2018 tammikuussa Roihupellon teollisuusalueella. Yhtyeessä soittavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), veljekset Harto ja Jaakko (Lieminen) Luomanen, Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala sekä Hanad Hassan (Dosdela). Lähiöbotoxin musiikisssa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin suomeksi laulettuna ja heidän ensimmäisen singlensä "Kato mua silmiin (kusipää)" julkaistiin musavideon kera 14.9.2018. Yhtye on saanut jo lyhyessä ajassa paljon kiinnostusta osakseen. Lähiöbotox julkaisi uuden, omaa nimeään kantavan EP:n 27.04.2019 Monsp Recordsin kautta.

Lähiöbotox - Kato mua silmiin (kusipää):
https://www.youtube.com/watch?v=p8yFFURu3aE

-

SITOI on taiteilija, jonka musiikissa kietoutuvat yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy kompleksisia kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Harkitut sanoitukset, riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow taittaa tyylittelyä spoken wordiin ja venyttää sanallisen ilmaisun rajoja. Performanssitaidetta, musiikkia ja runoutta yhdistävän live-esiintymisen runkona sykkivät kokeilevat, tummanpuhuvat taustat.

SITOIn debyytti-EP ‘Huoneita’ ilmestyi huhtikuussa 2018 ja mm. single ‘Kun jumalat sulavat’ sai heti innostuneen vastaanoton musiikkimedioilta.

SITOI — "Kun Jumalat Sulavat"
https://www.youtube.com/watch?v=ww2JJrzr-L4

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki: Lähiöbotox, Sitoi
To 25.7.2019, Nosturi

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Lipunmyynti alkaa ma 3.6. klo 10:00 Ticketmasterissa.

Ovet klo 19:00
K18

Aikataulu:
18:00 Elmun Baarin terassi auki ja Happy Hour!
19:00 ovet keikkasaliin auki
20:00 Sitoi
21:00 Lähiöbotox

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE