INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

ELMUN BAARISSA: Katto Auki & Basso Noste -klubi:
01.08.2019 - 19:00
,
K18
,
14 / 17 €

Katto Auki & Basso Noste -klubilla:
Laulurastas, Princes of Nigeria

LAULURASTAS:

Suomireggae-yhtye Laulurastaan 20 vuotta työn alla ollut levy ilmestyi huhtikuussa nimellä "Laulurastas".

Vuosituhannen vaihteessa vaikuttanut legendaarinen jyväskyläläinen reggae-yhtye Laulurastas hajosi vuonna 2002, mutta heräsi kuin johdatuksesta eloon uudelleen 2013. Aika oli vain vahvistanut laulujen voimaa ja niinpä yhtye päätti tehdä myös kesken jääneen levynsä loppuun, jonka teko oli alkanut jo 90-luvun lopussa. Levy äänitettiin uuden tulemisen jälkeen kokonaan, mutta raidat katosivat mystisesti ja 2017 levy tehtiin jälleen uudelleen. Nyt tupla-vinyyli on viimein tullut painosta ja Helmi Levyt julkaisi sen huhtikuussa 2019. Yhdentoista veljen voimin Laulurastas palasi myös keikoille keväällä.

Laulurastas on jotain muuta kuin letkeää rantareggaeta. Se on eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta pohjolasta. Massiiviset rytmit yhdistyvät Profeetan tulenkatkuiseen rakkauden sanaan. Epic nordic reggae from Suomi Finland!

Laulurastas – Sisareni
https://www.youtube.com/watch?v=h-eQrBBHeDs

PRINCES OF NIGERIA:

Princes of Nigeria on suomalainen afro-vaikutteinen funk-yhtye.
Yhtyeen ensimmäinen kokoonpano perustettiin Helsingissä vuonna 2012. Nykyisin Turusta käsin ponnistavassa yhtyeessä on jäljellä vain yksi alkuperäisjäsen, kitaristi Jarmo Lundgren. Musiikissaan Princes Of Nigeria yhdistelee elementtejä afrofunkista sekä afrobeatistä karibialaisilla ja latin-vaikutteilla höystettynä. Nykyisin yhtyeessä vaikuttavat rumpali Pasi Silvennoinen, basisti Henrik Wakonen, kitaristi Jarmo Lundgren, kosketinsoittaja Arttu Lehtovaara, saksofonisti Petri Viitala, trumpetisti Martti Von Wright, pasunisti Ella Fagerlund, perkussionistit Mikko Väärälä sekä Jura Sivonen ja myös laulaja Aino Lehtovaara sekä taustalaulajat Erika Woodard ja Miitu Makkonen.

Musiikin säveltäminen pohjautuu yhtyeellä vahvasti jamitteluun sekä improvisaatioon. Sanoitukset sekoittelevat teemoja afrikkalaisesta ja suomalaisesta urbaanielämästä - monesti hieman satiiriseen sävyyn.

Princes of Nigeria – I Oppressed People (Official Music Video):
https://youtu.be/OT_glWA9Agg

---
Tuotannollisista syistä Laulurastaan ja Princes of Nigerian keikka pidetään poikkeuksellisesti Nosturin alakerrassa Elmun Baarin lavalla. Vaikka katto ei siis tällä keikalla valitettavasti aukeakaan, niin tunnelma on silti taatusti katossa! Elmun Baarin rouhean charmantti merenrantaterassi on avoinna klo 18:00 alkaen keikkailtaisin ja klo 18-19 myös Happy Hour!
Ovet Elmun Baarin keikkasalin puolelle aukeavat klo 19:00.

Laulurastas, Princes of Nigeria
To 1.8.2019
K18

18:00 Elmun Baarin terassi auki + Happy Hour klo 18-19
19:00 Ovet
20:00 Princes Of Nigeria
21:15 Laulurastas

Liput ennakkoon 14 € / ovelta 17 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261001

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE