INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Ignite (US) / Part Time Killer
11.08.2019 - 18:00
,
K18
,
25 / 27 €

Kalifornian punk-ylpeys IGNITE Nosturiin elokuussa!

Yhtyeen edellisvierailusta Suomeen on vierähtänyt jo yli vuosikymmen.

Vuonna 1993 Kalifornian Orange Countyssä perustettu melodinen ja iskevä hardcore-yhtye IGNITE saapuu yli kymmenen vuoden tauon jälkeen Suomeen. Kovassa iskussa oleva kopla nousee lavalle Helsingin Nosturissa sunnuntaina 11. elokuuta, ja ennakkoliput kuumalle keikalle tulevat myyntiin maanantaina 20. toukokuuta.

IGNITE julkaisi viidennen albuminsa A War Against You vuonna 2016. Monipuolinen ja tiukka levy on saamassa jatkoa tänä vuonna: ennen juuri nyt starttaavaa kesän 2019 keikkajaksoa bändi työsti studiossa uutta materiaalia.

Hardcoren, heavyn, emon ja tarttuvan rockin keinot tunteva IGNITE on sanomaltaan vahvasti kantaaottava. Unkarilaista syntyperää oleva laulaja Zoli Téglásilla on asiaa muun muassa kansainvälisten selkkausten aiheuttamasta hädästä.

"Sodat aiheuttavat aina inhimillistä surua. On hankala seistä sivussa hiljaa, kun sodanlietsojan rikastuvat ja kaikki muut saavat maksaa kovan hinnan ja kärsivät", Teglas toteaa.
"Haluan, että musiikin avulla tapahtuu muutoksia. Jos niin ei olisi, minulla ei olisi mitään syytä olla lavalla."

Vahvojen yhteiskunnallisten mielipiteiden lisäksi Zoli Téglásilla on yksi nykypunkin vaikuttavimmista lauluäänistä. Myös Pennywisen keulalla vuosina 2010–2012 äännellyt vokalisti pääsee korkealle, mutta pitää voiman läsnä: IGNITE ja sen laulaja ovat kuuluja totaalisista ja äärimmäisen tiukoista keikoistaan.

"Pennywisessä laulaminen oli mahtavaa, mutta IGNITEssä pystyn keskittymään täydellisesti sekä musiikkiin että sanomaan. Vaikka tämä saattaa kuulostaa kliseeltä, minussa palaa yhä tuli, joka vie IGNITEä eteenpäin", Téglás kertoo.

Katso yhtyeen viimeisin musavideo Nothing Can Stop Me keikkaa odotellessa täältä!
https://www.youtube.com/watch?v=pupqEu4BFjo&feature=youtu.be

igniteband.com
Spotify: https://open.spotify.com/album/1YucLjJNiClZ4C0J3Zi8ao

-

Part Time Killer

“A nervous breakdown, it's our time now, we're out of tune but we can't hear it...”

Jutun nimi on tarttuvat melodiat ja harmoniat. Vuonna 2008 perustetun, mutta 90-luvulle jämähtäneen Part Time Killerin vaikutteina voidaan pitää kyseisen vuosikymmenen melo- disia punk ja hardcore bändejä. Jos osaa kuunnella tarkasti, saattaa musiikilliset vaikutteet kuulua kohtalaisen vahvasti, unohtamatta kuitenkaan bändin omaa soundia ja tyyliä. Kuvit- tele pieni kuoro rullalaudat kainalossa rock klubin vessassa laulamassa taustamusiikkia. Helpottaessasi oloa tarrojen peittämän posliinin luona, tarvitset vielä kolme ehkä jopa neljä sointua, jonka jälkeen lisäät tempoa...

Vuonna 2013 vuoden mittaiseksi suunniteltu tauko venähti viiteen vuoteen, mutta nyt on aika jatkaa siihen mihin homma ennen taukoa jäi. Aiemmat kiertueet Euroopassa ja Suo- messa saavat jatkoa uuden levyn myötä. Bändin ensimmäinen pitkäsoitto ”People, Religion, Death” julkaistiin vuonna 2011 ja nyt heti perään näkee päivänvalon uusi pitkäsoitto. Uusi albumi ”The Fight” julkaistaan syksyllä 2019.

PART TIME KILLER - Notes To Myself
https://www.youtube.com/watch?v=UbkC8hb0R5Y

https://www.facebook.com/parttimekiller/
https://open.spotify.com/artist/1PDjdSn9YCXz1reA1PUcC0?si=97gEJ_VKTFuSp7...

-

IGNITE (USA) + support
su 11.8.2019
Nosturi, Helsinki
Liput: 25 / 27 € (Ticketmaster, myynnissä 20.5.2019 alkaen)

Aikataulu:
18:00 Ovet
19:00 Part Time Killer
20:15 Ignite

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE