INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Cockney Rejects (UK) / Discharge (UK)
06.04.2019 - 20:00
,
K18
,
19 / 20 €

Harmiksemme joudumme ilmoittamaan, että tämän illan toisen artistin Dischargen lennot on peruttu. Suurista ponnisteluista huolimatta korvaavia lentoja ei saatu järjestymään ja näin ollen Discharge ei pääse esiintymään Nosturissa tänään.
Olemme kuitenkin sopineet, että Loose Prick tulee tilalle, jotta saadaan pidettyä fiilistä yllä kunnes Cockney Rejects pelastaa illan!

Pyrimme saamaan Discharge:n uudelle keikalle Suomeen heti kuin vain mahdollista!

KÄYTTÄMÄTTÖMÄT liput voi palauttaa Ticketmasteriin: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-palautan-liput-jos-tilaisuus-siirtyy-tai-peruuntuu-

Muutoin jo lippunsa ostaneet tulevat saamaan järjestäjän (Central Line Entertainment) kautta alennuksen Dischargen korvaavalle keikalle myöhemmin. 
Pitäkää siis lippunne tallessa ja seuratkaa tiedotusta: www.facebook.com/events/378361066270760

Liput ovelta tänään 20€ + eteispalvelumaksu. Myös ennakkolipun hintaa on laskettu 19 euroon Ticketmasterissa.

Uudet aikataulut: 
20:00 OVET
21:30 LOOSE PRICK
23:00 COCKNEY REJECTS

***

Kaikkien aikojen punk-ilta: Legendat Discharge
ja Cockney Rejects yhteiskeikalle Nosturiin!

Yhteensä 82 vuotta koko musiikkimaailman muuttanutta
soundia valtaa Telakkakadun livepyhätön.

Nosturissa vietetään historiallista iltaa lauantaina 6. huhtikuuta, kun lavan jakaa kaksi Englannin legendaarisimpiin kuuluvaa punk-ryhmittymää.

Hurjassa livekunnossa olevat Discharge ja Cockney Rejects ovat saattaneet ikääntyä kymmeniä vuosia jatkuneen uransa aikana, mutta samalla kumpikin yhtye on onnistunut musiikillaan muuttamaan musiikkimaailmaa: Dischargen musiikki on vaikuttanut suuresti grindcore- ja death metal -tyylilajien syntyyn, ja brittibändiä pidetään yleisesti yhtenä myös ensimmäisistä hardcore punk -yhtyeistä. Cockney Rejectsin tunnetuimmat singlet Oi! Oi! Oi! ja The Greatest Cockney Rip-Off ovat taas inspiroineet myös punkin seuraavan sukupolven bändejä – muun muassa Rancid ja Dropkick Murphys ovat nimenneet Cockney Rejectsin yhdeksi esikuvakseen.

Viime vuonna alan ykköstapahtuman, Blackpoolin Rebellionin Festivalin, pääesiintyjänäkin nähty Cockney Rejects viettää ensi vuonna 40-vuotisjuhliaan, ja Discharge puolestaan on rymynnyt pitkin klubeja ja festivaaleja jo 42 vuoden ajan. Yhteinen ilta Nosturissa yhtä lailla 20 vuoden aikana legendaariseksi muotoutuneen livemestan viimeisen toimintavuoden kunniaksi onkin todellinen tapaus.

Cockney Rejects kiertää ennen saapumistaan Suomeen muun muassa Australiassa, ja Discharge puolestaan ottaa vauhtia Nosturin keikkaan omalta Brittikiertueeltaan, Espanjasta ja Portugalista.

Tunnelmaan pääsee katomalla Dischargen viimeisimmältä End Of Days -albumilta löytyvän The Broken Law -videon ja Cockney Rejectsin Oi! Oi! Oi!-pläjäyksen.

Join the Rejects and Discharge - You won’t have a better night out all year!

Discharge & Cockney Rejects (UK)
La 06.04.2019
Helsinki, Nosturi
K-18
ovet: 20:00

Liput Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/event/247163
Ennakot 29,00 / ovelta 30,00 €

20:00 ovet
21:30 Discharge
23:00 Cockney Rejects

Elmun Baarissa Happy Hour klo 20-21! Hanabisse tai -siideri vain 5 €.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE