INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

THE ART OF RAPHOUSE
12.01.2018 - 19:00
,
S/K18
,
10,00

The art of raphouse on täysin uudenlainen ilta, jolla tuodaan uutta näkemystä rap-skeneen. The art of raphouse esittelee sinulle uuden sukupolven lupaavia rap/hiphop-artisteja, jokaisen omanlainen tyyli herättää ajatuksia, viihdyttää ja saa hyvän flown jokaiselle kuulijalle. Luvassa on mielenkiintoinen ilta, jonka jokaisen täytyy kokea.

IBE, Ege zulu, Mayham, Mista boga, Sexmane, Zpoppa, Turisti, Lewizki ja Yacine omaavat kaikki erityylisiä tapoja tuoda itseään ilmi lavalla.

IBE sainattiin lokakuussa levy-yhtiöön ja kuun puolessa välissä ilmestyi hänen ensimmäinen albuminsa. IBE tunnetaan mm. Eurovisioit feat. Kube kappaleestaan. Lähes 60 000 kuuntelijaa kuukaudessa spotifyssa keräävä nuori lupaava artisti on uusi ja kova tekijä uudessa sukupolvessa.

Lewizki on peroonallinen rap- artisti, jota tullaan tulevaisuudessa näkemään enemmänkin keikkalavoilla.

Yacine on tunnettu 20keilaa-musavideostaan. Yacine hallitsee esiintymisen ja hänen sanomansa tarttuu kuulijoiden mieleen.

Ege zulu, Mista boga, Sexmane ja Turisti ovat tuttuja kasvoja rap-artisti pastoripiken keikkalavoilta. Trap- ja hiphop tyylistä musiikkia esittävät artistit ottavat lavan haltuun ja saavat yleisön messiin hyvällä fiiliksellään.

Mayham ja Zpoppa ovat trap- ja hiphop henkisiä artisteja, jotka ovat myöskin uuden sukupolven omalaatuisia artisteja.

The Art of Raphouse
Nosturi
Ovet klo 19-02
S/K18

Liput ennakkoon ja ovelta 10,00€ | www.ticketmaster.fi

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE