TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

THERION (SWE) / IMPERIAL AGE (RUS) / NULL POSITIV (DE) / ENEMY OF REALITY

Sinfonisen metallin suurnimi Therion palaa Suomeen kuuden vuoden tauon jälkeen!

Ruotsalainen vuonna 1987 perustettu Therion julkaisee uuden odotetun albumikokonaisuuden Beloved Antichrist 26.1.2018, jonka tiimoilta yhtye kiertää laajasti Eurooppaa saapuen myös Suomeen kolmelle keikalle! Christofer Johnsson kuvailee tulevaa julkaisua metallioopperaksi, joka tulee muuttamaan termin käsityksen pysyvästi. Kolmesta albumista koostuva julkaisu kiirii jopa kolmen ja puolen tunnin mittaan!

Kiertueella yhtyeen matkassa kulkevat myös hyvässä hypessä olevat Imperial Age sekä Null Positiv.

Suomen keikkojen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.9. klo 9.

×
Sat 24.3.2018
20:00
, S/K18, 13,50/ 15,00

STEPA / LAINEEN KASPERI / Aksim

24.3. Nosturissa suomiräpin kolme suurta tietäjää: Stepa, Laineen Kasperi & Aksim!

Stepa on rapin kulta-ajoista ammentava sympaatti, ultramagneettisen flow'n omaava tarinaniskijä ja elämän ihmettelijä. Jokuroti-mafioso, Lapin läänin Scarface, jonka sisällä hyörii De La Soulin henki. Ilahduttanut parikymppisestä saakka kansaa uudella levyllä tasaisesti kahden vuoden välein.
-
Rap-pioromantikko Laineen Kasperi kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä.
-
Aksim tuli tutuksi legendaarisen Kemmuru yhtyeen tuottaja-räppärinä, josta hän ponkaisi soolouralla 2014 EP:llä ”Isompaa Kuin Aksim”. Aksim julkaisi juuri uuden albuminsa ”10 euron kesämekot”, joka on saanut loistavan vastaanoton. Hänet tunnetaan vahvoista live-esiintymisestään ja kovista vanhan koulukunnan biiteistä, joita hän on tuottanut kautta linjan JVG:stä Paperi T:hen.

http://allday.fi/artist/aksim/
http://allday.fi/artist/laineen-kasperi/
http://allday.fi/artist/stepa/

STEPA, LAINEEN KASPERI & AKSIM
24.3.2018 Nosturi

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!
Liput 13,50/ 15,00 palvelumaksuineen

S/ K18
Ovet 20.00

×

16 Years of FINRG

► DARREN STYLES (UK)
Monstercat

► SOLUTION (UK)
Nu Energy, ILHB

► GREG PEAKS (UK)
Tesla Tracks, ILHB

► PROTEUS
Clublife, FINRG Recordings

► ALEK SZÁHALA
FINRG Recordings

► ALCHEMIIST
FINRG Recordings

► EE
Mainstage Records, FINRG Recordings

► REACTOR4
House of Hard Music

► ANDY F
HUG Oulu

► RAUL IVALO
FINRG Recordings

+ TBA

UK Hardcore legenda Darren Styles saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen!

FINRGn 16-vuotistapahtumassa nähdään kovasti odotetun Darren Stylesin lisäksi brittiläiset freeform-djt Solution ja Greg Peaks.

LIPUT: http://www.ticketmaster.fi/event/216941

Super Early Bird: SOLD OUT
Early Bird: SOLD OUT
Regular: 28€

FREEFORM - HARDCORE - HARD DANCE - HARDSTYLE - HARDTRANCE - PSYTRANCE - TECHNO - TRANCE - UK HARDCORE

×

CUNNINLYNGUISTS (USA) / SADISTIK (USA)

CUNNINLYNGUISTS PALAA JÄLLEEN SUOMEEN

Yhdysvaltalainen hiphop-yhteye Cunninlynguists saapuu uudelleen Helsinkiin 1. huhtikuuta 2018. Viimekertaisen Helsingin keikkansa loppuunmyynyt vaihtoehtoisen rapin arvostetuimpiin nimiin kuuluva kolmikko esiintyy tällä kertaa legendaarisessa Nosturissa.

Vuonna 2000 perustettu Cunninlynguists saavutti laajempaa kansainvälistä suosiota viimeistään läpimurtolevyllään ”A Piece of Strange” (2006), jota pidetään indie-hiphopin merkkiteoksena. Oman tuotantonsa lisäksi yhtyeen jäsenet ovat työskennelleet myös lukuisien muiden hiphop-suuruuksien, kuten Killer Miken, Jay-Z:n ja Immortal Techniquen kanssa.

On mainittu ettei hiphopissa ole koskaan aikaisemmin ollut samanlaista poikkeamaa kuin Cunninlynguists. Kokoonpano sekoittaa genrejä niin psych-rockista bluesiin ja liukuu energisistä sanaleikeistä sekä kummallisista riimeistä toiseen. Musiikillisesti heitä on samalla henkäyksellä verrattu UGK:n ja Atmosphereen. Vaikuttajikseen kokoonpano on maininnut muun muassa Outkastin, Devin the Duden

Liput tulevat myyntiin perjantaina 15.12.2017 klo 9 Ticketmasterissa.

Cunninlynguists (USA)
1.4.2018
Nosturi

Liput: 26,00/ 28,00 palvelumaksuineen

S/K18

Ovet 20.00

×
Sat 7.4.2018
16:00
, K18, 11,00/17,50/28,00

YLIOPPILASKUNNAN LAULAJAT

Ylioppilaskunnan Laulajat esittää - Leevit

Ylioppilaskunnan Laulajat täyttää 6.4.2018 135-vuotta. Mikäli olisikaan parempi tapa juhlia merkkipäivää kuin viikon sisällä kahdella konsertilla. Ensimmäisessä kohtaavat kaksi Leeviä.

YL pureutuu Suomen rakastetuimpien Leevien musiikkiin. Leevi Madetojan kauniit mieskuorokappaleet saavat rinnalleen uusia sovituksia Leevi and the Leavingsin parhaista hiteistä.

Leevi Madetoja ja Leevi and the Leavings edustavat kahta eri aikakautta ja kahta täysin eri tyyliä. Molemmat ovat kuitenkin syvällä suomalaisuuden ytimessä.

Konsertissa on luvassa onnen läikähdyksiä ja epätoivon aaltoja. Kaipuuta nuoruuteen, rakastumisen onnea ja rakkaan menettämisen tuskaa. Kauniita kuvia kotimaan luonnosta ja kirkkaankeltainen kusi lumihangessa.

Tällainenkin on Suomi – halusimmepa tai emme.

Johtaa Pasi Hyökki

Nosturi 7.4.2018 klo 16.00
Istumapaikat permannolla: 25,00 € / 15,00€ (+palvelumaksut)
Seisomapaikat parvella: 15,00 € / 10,00€ (+palvelumaksut)
Liput: Ticketmaster ja laulajilta.

×

NE OBLIVISCARIS (AU) / ALLEGAEON (USA) / VIRVUM (SUI)

NE OBLIVISCARIS (AU) PALAA HELSINKIIN HUHTIKUUSSA
Australialainen äärimetallia ja progea erittäin korvaystävällisesti yhdistelevä Ne Obliviscaris palaa Helsinkiin. Yhtye nähdään Nosturin lauteilla torstaina 12. huhtikuuta.

Ne Obliviscaris julkaisi äskettäin kolossaalisen ”Urn” -albumin, joka on saanut loistavan vastaanoton faneilta sekä medialta ympäri maailman. Yhtyeen soundi poikkeaa metallivaltavirrasta omintakeisella lähestymisellä; Ne Obliviscaris kuorruttaa taidokasta keitostaan perinteisten bändisoittimien lisäksi mm. viululla.

Illan avaavat Allegaeon (USA) ja Virvum (SUI).

TuskaLive esittää: Ne Obliviscaris (USA), Allegaeon (USA) ja Virvum (SUI) -konsertti
To 12.4.2018 Helsinki, Nosturi
Ikäraja: S / K-18 | Ovet 19:00
Liput alk. 25,00€
Ennakot: Ticketmaster

Lipunmyynti alkaa ke 20.12.2017 klo 09:00.

LISÄTIETOA:
www.facebook.com/NeObliviscarisBand/
tuska.fi/tuskalive
elmu.fi

NE OBLIVISCARIS TO HELSINKI IN APRIL
Australian Ne Obliviscaris who combine extreme and progressive metal in a very unique manner and top it all of with unorthodox metal instruments, such as the violin, return to Helsinki in April. Ne Obliviscaris will play in Nosturi on April 12th.

TuskaLive presents: Ne Obliviscaris
Thu 12.4.2018 Helsinki, Nosturi
Agelimit: all ages / 18 | Doors 19:00
Ticketprice starting at 25,00€
Presales: Ticketmaster

Presales start on 20.12.2017 at 09:00.

ADDITIONAL INFORMATION
www.facebook.com/NeObliviscarisBand/
tuska.fi/tuskalive
elmu.fi

×
Fri 13.4.2018
20:00
, S/K18, 28,00/ 29,00

H.E.A.T. (SWE)

Lämpö päälle huhtikuussa!

Ruotsalainen H.E.A.T. soittaa keväällä Tampereella, Helsingissä ja Turussa.

Viime syyskuussa Into the Great Unknown -albumin julkaissut H.E.A.T. saapuu huhtikuussa Suomeen. Ruotsalaisyhtye tarjoaa parhaan mahdollisen hardrockshown Tampereen Olympiassa, Helsingin Nosturissa ja Turun GONGissa.

Vuonna 2007 perustettu H.E.A.T. on alusta asti tukeutunut vahvasti ison, äänekkään rockin arvoihin. Bändin musiikin avainsanat ovat hard, heavy ja glam, jotka puetaan areenarockin kuosiin. Suomessa H.E.A.T. on ollut suosittu alusta asti ja yhtyeellä on täällä vahva, nälkäinen fanikunta.

Nykyisen laulajansa Erik Grönwallin kanssa entistä kovempaan iskuun yltänyt H.E.A.T. laajensi soundiaan Into the Great Unknown -levyllä. Melodisen hardrockin ja rouheiden sävyjen lisäksi H.E.A.T. maalailee suurilla tunteilla ja päästä irti myös popvaikutteita.

Viiden pitkäsoiton jälkeen H.E.A.T. on monipuolisuudessaan innostava ja keikkakoneena todella vahva: kevään 2018 kuumimmat rockkeikat ovat tässä.

Nem Agency & Triffid Danger Present:
H.E.A.T. (SWE)
+ special guest: Block Buster

pe 13.4.2018 Helsinki, Nosturi
Liput 25 e + toimituskulut, 29 e ovelta (Ticketmaster)

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

www.heatsweden.com
olympiakortteli.fi
elmu.fi
www.gong.fi
www.nem.fi

×
Sat 14.4.2018
20:00
, S/K18, 25,00/ 27,00

DOPE D.O.D. (NL)

DOPE D.O.D. SAAPUU ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Dope D.O.D. on hollantilainen hiphop miehistö, joka tunnetaan vahvoista tummasävyisistä vokaalisuorituksistaan ja rapin yhdistelemistä raskaan agressiiviseen dupstep-biitteihin. Kokoonpano koostuu MC’s Skits Viciousista & Jay Reaperista ja DJ Dr. Digglesistä. Ryhmän soonista äänimaailmaa voidaan kuvata uudeksi hiphop alueen valtaukseksi, jossa klassiset tyylit ja elektroniset soundit (dubstep, trap, drill) heiteteään mixiin.

Dope D.O.D. saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen ja tämä ainutlaatuinen keikka nähdään 14. huhtikuuta 2018 Helsingin Nosturissa.

Liput tulevat myyntiin ke 17.1. klo 9 Ticketmasterissa.

Dope D.O.D
DJ Loasteeze
14.4.2018
Nosturi

Liput 25,00/ 27,00 palvelumaksuineen | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×

GIGGS (UK) / CLEDOS (FIN) / SUSPECT (UK)

Uusimmalla studioalbumillaan ”Landlord” brittilistan kakkossijalle singahtanut lontoolaisräppäri Giggs saapuu huhtikuussa Suomeen. Rennosta riimittelystään ja kekseliäistä sanoituksistaan tunnettu Giggs esiintyy Helsingin Nosturissa torstaina 19. huhtikuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy keskiviikkona 21. helmikuuta Ticketmasterissa.

KEIKKA:
Giggs (UK)
To 19.4.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 23.2.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 29 euroa Ticketmasterista

Elokuussa 2016 julkaistu ”Landlord”-albumi nosti Giggsin (oikealta nimeltään Nathaniel Thomson) brittiläisen hip hopin kiinnostavimpaan kärkeen. Levy on Giggsin neljäs, ja sillä vierailee useampia genren arvostetuimpia nimiä, kuten Stormzy, Dubz ja Rico Love. Albumi toi Giggsille pystin Rated Awardsissa parhaana artistina ja ehdokkuudet MOBO Awardsissa Best Album- ja Best Hip Hop Act -kategorioissa. Maaliskuussa 2017 Giggs vieraili kanadalaisräppäri Draken ”More Life” -albumilla kahdessa kappaleessa. Uusimman mixtapensa ”Wamp 2 Dem” Giggs julkaisi lokakuussa.

×
Fri 20.4.2018
20:00
, S/K18, 17,00/ 20,00

MIKKO JOENSUU

MIKKO JOENSUU NOSTURIIN 20.4.2018

Joensuu 1685 -yhtyeestä soolouralle noussut Mikko Joensuu esiintyy Helsingin Nosturilla 20. huhtikuuta 2018.
Artisti julkaisi vuosien 2016-2017 aikana upean Amen -trilogian, joka tuo uskonnollisen tematiikan osaksi tinkimättömän kaunista ja kunnianhimoista säveltaidetta. Teosto-palkitut Amen 1, 2 sekä sarjan täydentävä Amen 3, kertovat uskoon tulemisesta ja siitä luopumisesta; ihmisestä uskon takana.

Niin albumeillakin kuin keikoilla, Joensuun esityksen voima ei muodostu erikoistehosteista vaan sisällöstä. Karut tekstit ja hauraan kaikuiset sävellykset muodostavat rungon intensiiviselle ja voimakkaalle esitykselle.

2017 loppupuolella julkaistiin Joensuun ja kirjailija Kjell Westön yhteistyössä tehty kappale Älä käy yöhön yksin. Tämä Kjell Westön sanoittama ja Joensuun säveltämä kappale on artistin soolotuotannon ensimmäinen suomenkielinen julkaisu.

Liput Nosturin keikalle tulevat myyntiin perjantaina 16.3. klo 9.00 Ticketmasterissa.

Mikko Joensuu
Perjantai 20.4.2018
Nosturi, Helsinki

Liput 17,00/20,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20.00

×
Sat 21.4.2018
20:00
, S/K18, 22,50/ 25,00

PARIISIN KEVÄT

PARIISIN KEVÄÄN MENESTYKSEKÄS KEIKKAVUOSI SAA JATKOA

Pariisin Kevät tekee maalis-huhtikuussa klubikiertueen nimeltään Eka kuumeeton päivä 2018. Yhtye starttaa kevään keikkansa 24. maaliskuuta Turun Viking Gracelta. Pariisin Kevät nähdään kevään aikana Turun lisäksi myös Lahdessa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Vakaasti ja vahvasti suosiotaan kasvattanut Pariisin Kevät keikkaili vuonna 2017 tuoreen Kuume-albuminsa tiimoilta ahkerasti. Keikoista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Mm. joulukuussa 2017 yhtye myi loppuun kaikki klubikeikkansa ennakkoon (Hämeenlinna, Kuopio, Jyväskylä, Oulu x2, Tampere)

Pariisin Kevät julkaisi 3. helmikuuta kuudennen albuminsa Kuume. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Ykkössija oli yhtyeen uran ensimmäinen. Albumilta on julkaistu singlet Tiputa sun aseet, Hei mä soitan sulle ihan kohta, Pilvissä ja Matkalla sun luo. Yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia.

Eka kuumeton päivä 2018 -kiertue:

24.3. Turku, Viking Grace
6.4. Turku, Gong
7.4. Lahti, Möysän Musaklubi
20.4. Tampere, Klubi
21.4. Helsinki, Nosturi
28.4. Oulu, 45 Special
29.4. Oulu, 45 Special

Liput tulevat myyntiin pe 19.1.2018 klo 9 Ticketmasterissa!

Pariisin Kevät
21.4.2018
Nosturi

Liput 22,50/ 25,00 | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×
Sun 22.4.2018
18:00
, S/K18, 48,50/ 89,00/ 154,00

TEEN TOP (KOR)

TEEN TOPin Euroopan kiertue tuo yhtyeen Helsinkiin Nosturille sunnuntaina 22. huhtikuuta 2018!

LIPUT

Class A - super VIP - 150€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn ensimmäisinä, meet&greetin sekä ryhmäkuvan yhtyeen kanssa (10 kävijän ryhmissä).

Class B - VIP - 85€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn toisena ja Hi touch/high fiven bändin kanssa.

Tavallinen lippu 45€ + palvelumaksut
Sisältää: Sisäänpääsyn kolmantena.

Mihinkään lippuluokista ei ole ikärajoitusta!

OVET

18:00 Class A - super VIP
18:30 Class B - VIP
19:00 Tavallisen lipun ostajat

Show time 20:00

Liput tulevat myyntiin la 10.2.2018 klo 12 Ticketmasterissa!

×
Thu 26.4.2018
19:00
, S/K18, 28,00/ 30,00

WINTERSUN / WOLFHEART

WINTERSUN NOSTURIIN SPESIAALILLA KEIKKA-KONSEPTILLA

Kotimainen metalliyhtye Wintersun tekee Suomessa kolme keikkaa erityisellä konseptilla: Fanit saavat äänestämällä vaikuttaa jokaisella keikalla soitettaviin kappaleisiin! Helsingin veto nähdään ja kuullaan Nosturissa 26. Huhtikuuta 2018. Liput Nosturin keikalle tulevat myyntiin ma 19.2. klo 9.

Kokoonpano rakentaa erilliset soittolista-äänestykset jokaiselle keikkapaikalle erikseen ja fanit pääsevät äänestämään kaikista kolmesta ensimmäisestä Wintersunin albumeista keikkojen soittolistojen sisällön osallistumalla tapahtumiin Facebookissa. Osallistuaksesi ja vaikuttaaksesi äänestykseen ja setti-listoihin toimi näin:

- Äänestä vain sitä kyseistä tapahtumaa johon haluat osallistua
- Anna 1 ääni jokaiselle kappaleelle jotka haluat kuulla keikalla
- Äänestyksen maksimi määrä on 9 ääntä

Illan avaa Wolfheart!

Kiertue:

20.4. Möysän Klubi, Lahti
26.4. Nosturi, Helsinki
28.6. House of Rock, Kouvola

WINTERSUN. WOLFHEART
26.4.2018
Nosturi

Liput: 28,00/ 30,00 | www.ticketmaster.fi
Lipunmyynti alkaa ma 19.2.2018 klo 9.

S/K18
Ovet 19.00

×

Backdoor: KALMAH - ͟PALO͟ ALBUM RELEASE TOUR

Suo, kuokka ja Kalmah!

Suomen rämemetalliylpeys Kalmah julkaisee huhtikuussa kauan odotetun, uuden studioalbuminsa ja suuntaa asiaankuuluvasti myös Suomen levyjulkaisukiertueelle huhtikuun lopussa. 6.4.2018 julkaistava ”Palo”-albumi on järjestyksessään yhtyeen kahdeksas ja se julkaistaan Spinefarm Recordsin kautta. Kalmahin edeltävän ”Seventh Swamphony”-albumin julkaisusta tulee kesällä kuluneeksi peräti 5 vuotta, joten suoherrat tekevät uudella julkaisullaan kaivatun paluun levytyskantaan.

Kalmahin “Palo”-levyjulkaisukiertueen Suomen osuudelle mukaan liittyy myös kotimainen, viime kesänä loistokkaan ”Poetry of the Ill-minded”
-albumin julkaissut kuopiolaisyhtye Shade Empire. Yhtyeet kiertävät huhtikuun lopulla Suomea neljän keikan verran, joten tarkista alta keikkapäivät ja saavu mukaan keikoille!

Nem Agency presents:
KALMAH - ”PALO” ALBUM RELEASE TOUR
with very special guest: SHADE EMPIRE

la 28.4.2018 Helsinki, Nosturi (liput 16/18€)

Keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 12.2.2018 klo 9:00 kunkin keikkapaikan omalla lipunmyyntikanavalla.

www.kalmah.com
www.shadeempire.com
www.spinefarmrecords.com
www.nem.fi

ETEISPALVELUMAKSU / CLOAKROOM FEE 3,00€
PSSST! ELMU RY:N JÄSENILTÄ EI PERITÄ ETEISPALVELUMAKSUA!

×

NOSTURIN VAPPU: HUORA VS ANAL THUNDER - Olympiavuoden loppuhuipennus (HUORA, ANAL THUNDER)

VAPPU SAAPUU NOSTURIIN: Huora VS. Anal Thunder tarjoaa Olympiavuoden huipennuksen!

Luvassa keikkojen lisäksi bändien välisiä verisiä kilpailuja, yleisökisoja + muuta tyhmää. Kaikissa konserteissa myös hyväntekeväisyysarpajaiset kunnon palkinnoilla.

Kustom Works Tattoo ikuistaa kisojen häviäjä bändin jäsenille toisen bändin logon ikuisesti ihoon.

Kommentit bändeiltä:

Huora(Anni): "Huoran ja Anal Thunderin yhteiskiertue sai alkunsa molempien orkestereiden kovimpien halaajien kohdatessa kesällä 2017. Sitä ilon & sönkötyksen määrää festareiden bäkkäreillä! Yleensä kyseisillä paikoilla solmitut uudet suhteet (ideoista puhumattakaan) eivät näe enää seuraavaa kevättä, mutta tällä aikuisten tarkkailuluokalla asiat on toisin! Tällä luokalla on ollut koulussa aina eri aineet kuin muilla... Hey Ho Let`s Olympialaiset.."

"Me ollaan tässä mukana siksi, koska Huoran keikoilla käy enempi väkeä ja A.T. hyppää bandwagoniin!
Alunperin tässä on kai mehusteltu ajatuksella, että lineuppi HUORA ja ANAL THUNDER toimii vähän kuin 1+1=3. Se kuulostaa vitun hyvältä.
Sitten vietiin sitä pidemmälle ja keksittiin jengin ja itsemme huviksi kaikkea typerää oheistoimintaa ja olympiavuotena tällanen anaalihuora-kisailu kuulosti hauskalta. Ja pääsee itsekin koittamaan curlingia (Anni ilmoitti, kun kysyttiin että natsaako kurlaus, että "huora kurlaa").
Kisailun lisäksi meillä on sponssit mm. Garage Land antaneet kamaa arpajaisten palkinnoiksi ja kaikki arpajaisten tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Meillähän oli se HC-LESON lätkämatsi vähän aikaa sitten, jolla saatiin LPR:nnan nuorille yli 10000e.
Eli siellä on sit kaikkea muutakin kuin pelkkä keikka.
Ja tietenkin kaikissa mestoissa lanseerataan meidän uus Lappeenrannan Panimoyhtiö TUJU:n ASS MONKEY bisse, jota voi ostaa tiskiltä ja ASS MONKEY on henk.koht. paikalla tottakai. Ja me saatiin lopulta painosta se meidän 20 min pitkä punk-ooppera, ANAL THUNDER SYNDROME, jota vinyylinä tyrkyllä kaikkine etsauksineen.
Odotan tätä reissua kuin 95-matsin uusintaa!"

NOSTURIN VAPPU: Huora VS Anal Thunder - Olympiavuoden loppuhuipennus
Nosturi
30.4.2018

Liput: 13,00/ 15,00 | www.ticketmaster.fi

K18

Ovet 20.00

×
Fri 4.5.2018
20:00
, S/K18, 20,00/ 22,50

IRINA / SARA

IRINA SAAPUU SEITSEMÄN-KIERTUEELLAAN NOSTURIIN 4. TOUKOKUUTA 2018!

Uusi Seitsemän-albumi ja Vain Elämää -kausi keväällä 2017 potkaisivat liikkeelle Irinan Seitsemän-kiertueen, joka nyt tauon jälkeen jatkuu taas uuden vuoden puolella. Keikoilla on luvassa taattua Irinaista iloa ja energiaa.

Nosturin keikalla mukana Soundiaan viime vuosina rohkeasti uudistanut Sara, joka julkaisee ahkerasti uutta musiikkia, jolle tyypillistä on runsas koneiden, efektien ja syntetisaattoreiden käyttö ja niiden yhdistely. Sara julkaisi seitsemännen pitkäsoittonsa SOLUS maaliskuussa 2016.

Irina, Sara
4.5.2018

Liput 20,00/ 22,5 | www.ticketmaster.fi

S/K18
Ovet 20.00

×
Tue 8.5.2018
19:00
, S/K18, 29,00

WHY DON'T WE (USA)

YHDYSVALTALAISSENSAATIO WHY DON’T WE TOUKOKUUSSA HELSINKIIN

Räjähdysmäiseen suosioon noussut yhdysvaltalainen poikabändi Why Don’t We saapuu toukokuussa keikalle Helsinkiin osana ensimmäistä Euroopan kiertuettaan. Vastikään uuden singlensä, Ed Sheeranin kirjoittaman ”Trust Fund Baby” julkaissut viisikko esiintyy Nosturissa tiistaina 8. toukokuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy maanantaina 19. helmikuuta Ticketmasterissa.

Why Don’t We on noussut nopeasti yhdeksi popmusiikin historian isoimmista läpimurtotarinoista. Yhtye on kerännyt vain vuodessa maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa biisistreamausta, 2,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa, yli 140 miljoonaa YouTube-katselua ja yli 1,5 miljoonaa YouTube-tilaajaa. Why Don’t We’lla on ollut innovatiivinen ja epätavallinen tapa julkaista uutta musiikkia ja aktivoida nopeasti kasvavaa faniryhmäänsä – 16-19-vuotiaista koostuva yhtye julkaisi alle 12 kuukaudessa neljä EP:tä, jotka ovat keränneet miljoonia kuuntelukertoja ja nousseet listojen kärkeen.

Tuorein single ”Trust Fund Baby” on kerännyt Spotifyssa jo lähes kolme miljoonaa kuuntelukertaa. Biisin on kirjoittanut supertähti Ed Sheeran ja tuottanut brittiläinen hitintekijä Steve Mac (mm. Ed Sheeran, Liam Payne, Clean Bandit). Joulun alla yhtye esiintyi iHeartRadion Jingle Ball -kiertueella mm. Ed Sheeranin, Taylor Swiftin ja Camila Cabellon kanssa. Seuraavaksi on vuorossa lähes loppuunmyyty Yhdysvaltain kiertue, jonne on myyty jo lähes 75 000 lippua.

Why Don’t We piipahti Suomessa viime syksynä promovisiitillä aiheuttaen suurta fanihysteriaa. Sittemmin suosio on vain kasvanut, ja jouluna julkaistulla ”Kiss You This Christmas” -singlellä olikin eniten kuuntelijoita juuri Suomessa – jopa Yhdysvallat jäi taakse kuuntelumäärissä!

Why Don’t We on: Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais ja Jack Avery.

”One of pop music’s biggest breakout stories” – NBC’s Today
“Artist To Watch” – Rolling Stone
“(Why Don’t We’s) star should only continue to rise in 2018” - TIME

KEIKKA:
Why Don’t We (USA)
Ti 8.5.2018 Nosturi, Helsinki
Ovet 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin ma 19.2.2018 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 29 euroa Ticketmasterista

×
Wed 9.5.2018
21:00
, S/K18, 13/15€

KUBE / AARNIKOTKAT / RUMA

FEEL THE FLOW NOSTURIIN!

Högin suosittu klubikonsepti Feel The Flow rantautuu ensimmäisen kerran Nosturiin toukokuun 9. päivä. Illassa esiintyjät Kube, Aarnikotkat, ja Ruma, jonka levyjulkkareita juhlitaan täällä! DJ:nä toimii DJ Yollu!

Liput myynnissä Tickermasterissa keskiviikkona 21.3. klo 9.00!

Lisätietoja artisteista: www.hogmusic.fi

Ovet: klo 21.00
S/K18
Kube
Aarnikotkat
Ruma
Dj Yollu
Hög
Liput 13/15€
Ennakot: Ticketmaster

#Hög #FeelTheFlow

×
Fri 11.5.2018
19:00
, S/K18, 11,00/ 13,00

FEAR OF DOMINATION

Kotimaan kovimpiin live-kokoonpanoihin lukeutuva industrial metal -jyrä Fear of Domination suuntaa toukokuussa levynjulkaisukiertueelle uuden ”Metanoia”-levynsä myötä. Uusi levy julkaistaan perjantaina 4.5.2018 Ranka Kustannuksen kautta.

Helsingissä yhtye nähdään levynjulkaisukiertueensa kolmannella keikalla Nosturissa perjantaina 11.5.2018 kahden myöhemmin julkistettavan yhtyeen kanssa.

Nem Agency & Metal Crane Festival present:
FEAR OF DOMINATION – ”METANOIA”-LEVYNJULKAISUKIERTUE 2018 + support
11.5.2018 Helsinki, Nosturi (liput alk. 11,50€ Ticketmasterista)

Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 5.3.2018 klo 9:00. Keikan lämppäreistä tiedotetaan myöhemmin.

www.fod.fi
www.nem.fi
www.elmu.fi

×
Fri 18.5.2018
20:00
, S/K18, 25,00/ 28,00

ENSIFERUM

ENSIFERUM NOSTURIIN 18. TOUKOKUUTA 2018!

Folk metal -yhtye Ensiferum esiintyy perjantaina 18. toukokuuta Helsingin Nosturissa. Yhtye nauttii Suomessa ja ulkomailla
laajaa suosiota. Ensiferumin uusin, syyskuussa julkaistu albumi Two Paths on ollut menestys ympäri maailmaa ja muun muassa
Saksan virallisella albumilistalla se debytoi sijalla #8 ja Suomessa sijalla #4. Bändi on noteerattu lukuisissa kansainvälisissä
metallimedioissa erääksi kaikkien aikojen parhaista folkmetallin kirveenkantajista.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 11.12.2017 TICKETMASTERISSA!

LINKIT
www.ensiferum.com
www.facebook.com/Ensiferum

Ensiferum
+ support(s)
18.5.2018
Liput 25,00/ 28,00

Ovet klo 20.00
S/K18

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE