TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Katto Auki Goes A-luokan Festarit (ELÄKELÄISET, MJÖLK, Tekramütisch)

Katto Auki Goes A-luokan Festivaali:
Eläkeläiset + Mjölk, Tekramütisch

Yhtye, joka on yhtä kotonaan Kihvelifestivaaleilla kuin Sauna Open Airissä tai Sweden Rockissa. Yhtye, joka tekee itse omat rajansa. Yhtye, jolle omat rajatkaan eivät meinaa riittää. Yhtye, joka on enemmän kuin käsite. Yhtye, joka soittaa humppaa.

Eläkeläisten "haudanvakava huumorihumppa" on niittänyt mieletöntä suosiota niin kotimaan festivaalikesissä kuin ulkomaillakin, esimerkiksi Saksassa Eläkeläiset ovat esiintyneet maailman suurimpiin kuuluvalla Wacken Open Air -metallifestivaalilla. Missä Eläkeläiset, siellä kovan luokan humppabileet. Lyhyestä virsi kaunis: "Humppaa tai kuole!".

Eläkeläiset - Humppapeto:
https://www.youtube.com/watch?v=Vtv183qV_KU

Alkulämpöjä humppakansaan luomassa omien sanojensa mukaan "maailman ja ehkä myös internetin huonoin itsensänolaamisbändi" Mjölk, sekä vastikään 21. toukokuuta uuden albuminsa "Knalli ja Sateenvarjo" julkaissut Tekramütisch, joka soittaa outoja lauluja arjesta ja juhlan puutteesta.

Mjölk - Vihaan är-kioskeja! (1993):
https://www.youtube.com/watch?v=a4KkLHs8MIo

Tekramütisch - Knalli ja Sateenvarjo kuunneltavissa:
https://tekramutisch.bandcamp.com/album/knalli-ja-sateenvarjo

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki Goes A-luokan Festivaali:
Eläkeläiset + Mjölk, Tekramütisch
To 18.7. Nosturi

Liput ennakkoon 20 € / VIP-lippu 30 € (vain ennakkomyynti)
Ovelta liput 25 €
(hinnat sis. Ticketmasterin käsittelykulut)

+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

K18

Alustava aikataulu:

18:00 Elmun Baarin terassi auki kaikille ja Happy Hour!
VIP-passien lunastus alkaa Elmun Baarin lipunmyynnistä + VIP-tarjoilut tiskiltä passia näyttämällä.

19:00 ovet keikkasaliin auki + ovilipunmyynti alkaa.

20:00 Tekramütisch
20:45 Mjölk
21:30 ELÄKELÄISET

VIP HUOM: VIP-passit kannattaa tulla lunastamaan jo klo 18-19 välillä, sillä klo 19 jälkeen vippiläisille ei ole omaa jonoa ovella. Lunastamalla vip-passin jo etukäteen klo 18-19 aikana, ei tarvitse jonottaa ovella enää myöhemmin vaan passia ja leimaa näyttämällä vippiläinen pääsee suoraan sisään jonon ohi. Mikäli vippiläinen saapuu vasta lunastamaan passiaan klo 19 jälkeen, jonottaa hän normaalisti muiden lipunhaltijoiden ja lipunostajien kanssa.
Vip-alue sijaitsee salin parvella, johon käynti Nosturin pääportaita pitkin ylimpään kerrokseen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

ELMUN BAARISSA - Club Infektio: Hex on the terassi & kesäkirppis

Ennen saman illan rutinakarkeloita Club Infektion postapokalyptinen päivädisco sekä kesäkirppis Elmun Baarin viihtyisällä terassilla, vapaa pääsy! Kirppis auki klo 16:00-20:00, sään salliessa terassi auki klo 21:00 asti. Club Infektion iltatapahtumaan ovet aukeavat klo 22:00.

Päivätapahtumassa on mahdollista tulla myymään omia vaatekaappien turhaksi jääneitä aarteita ja hankkimaan itselleen esimerkiksi uudet erikoishousut joltakulta muulta. Second hand -valikoimaa tarjolla gootti/rave/alternative/scifi yms hengessä.

Pöytiä kirppikseltä voi varata laittamalla viestiä @infektio facebookissa tai sähköpostitse pr.clubinfektio@gmail.com. Pöydän koko on 0,60m x 1,20m ja voit tuoda paikalle myös oman rekkisi. Pöydän hinta on 5€ ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Pöytiä on rajatusti, joten varaathan omasi ajoissa. Pöytävarauksia otetaan vastaan pe 19.7. klo 12:00 asti.

Elmun Baarin aurinkoinen terassi palvelee koko päivätapahtuman ajan ja sieltä saa herkullisia janojuomia kesäkuumalla viilentämään. Koska kyseessä on Infektion tapahtuma, niin kirppistelyn ja terdeilyn lomaan on tietenkin tarjolla myös musiikkia. Terassia auringon lisäksi lämmittävät DJ HexexeN, DJ Minzeru, DJ emanon ja DJ Kitsuna. Luvassa trooppisen kesäisiä saundeja synkällä twistillä!

Lisätiedot FB:ssä:
Päiväkirppis: www.facebook.com/events/1096049643918780/

Saman illan Club Infektion kesärutinat, jossa livenä hardcorea, rytminoisea ja industrialia yhdistelevä Iszoloscope:
www.facebook.com/events/662461504231811/

Ohjeita kirppistelyyn:

Kirppis on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Kaupalliset toimijat voivat olla yhteydessä Club Infektioon tai minttu@elmu.fi.

Myyjät pääsevät paikalle klo 15:45. Elmun Baarin etuovesta sisään.

Jokainen kirppispöydän pitäjä huolehtii oman pöytänsä tyhjäksi tapahtuman päätyttyä, Elmun Baariin ei tule jättää mitään myymättä jäänyttä tavaraa tai rekkejä, myöskään baarin roskiksia ei saa täyttää myymättömällä tavaralla vaan ne tulee kuljettaa asianmukaisesti pois esim vaatekierrätykseen. Elmun Baarista ei valitettavasti pysty nostamaan käteistä, joten sekä myyjien että ostajien on hyvä varustautua käteisellä tai muilla maksuvälineillä esim. MobilePay. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee läheisen S Marketin ovella noin parinsadan metrin päässä Nosturista.
Nosturin etupihalla on muutama maksullinen parkkiruutu, seuraavat lähimmät parkkipaikat löytyvät Hietalahdentorilta ja viereisestä parkkihallista.

Kirppistapahtuman jälkeen Elmun Baari on suljettuna klo 21-22 välisen ajan, jonka jälkeen emme voi myöskään säilöä isoja tavaramääriä iltatapahtuman narikassa rajallisen tilan vuoksi. Pyydämme siis kirppismyyjiä kuljettamaan kaikki tuotteensa sekä mahdolliset rekkinsä pois klo 21:00 mennessä. Kirppistapahtuman aikana narikka ei ole käytössä.
Kirppiksen jälkeen onkin hyvä hetki käydä pitämässä pieni virkistäytymis/tankkaustauko ja vaihtaa jalkaansa ne "paremmat tanssikengät" illan rutinoita varten!

Sisäänkäynti kirppistapahtumaan Nosturin Elmun Baarin terassilta.

×

Elmun Baarissa: Club Infektio kesärutinat - Iszoloscope (CA/NL)

Heinäkuun helteillä pistetään pystyyn seuraavat Club Infektio bakkanaalit tutussa Elmun Baarissa Telakkarannassa. Artistivieraaksemme saapuu tällä kertaa hardcorea, rytminoisea ja industrialia, sekä muitakin kumisevia tyylilajeja yhdistelevä iszoloscope.

Vieraileviksi deejiiksi saamme turkulaisen DJ Mekhan, sekä helsinkiläiset DeeJay Flambeaun ja Oppressorin. Heidän lisäkseen dekkien takana kiekkoa pyörittelevät Infektion residentit NoiZu ja DJ emanon. Tämä viisikko tarjoilee varmasti monipuolisen kattauksen konemusiikki kolinaa jokaiseen makuun.

Liput ennakkoon Ticketmasterista hintaan 11€ ja ovelta 12€ mikäli niitä on vielä jäljellä.
https://www.ticketmaster.fi/event/261739

Decot Voeman Decotiimi

Ovet klo 22-04
K-18

---

In english

Next Club Infektio event will be held at Elmun Baari (Telakkakatu 8, 00150 Helsinki). Live artist for the evening is Iszoloscope. Rest of the entertainment and sounds is provided by guest DJs Mekha, Flambeau & Oppressor along with Club Infektio resident DJs emanon & Noizu. Advance tickets can be purchased from Ticketmaster at the cost of 11€, tickets can be purchased also from door and the price is then 12€.

Doors 22-04
K18

×

PERUUTETTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI

Katto Auki -klubilla: MC Taakibörsta / PERUUNTUNUT

VALITETTAVASTI MC TAAKIBÖRSTAN KEIKKA KATTO AUKI -KLUBILLA PERUUNTUU YHTYEEN JÄSENEN PITKÄÄ TOIPUMISAIKAA VAATIVAN SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI. JO OSTETUT LIPUT VOI PALAUTTAA TICKETMASTERIIN:
https://help.ticketmaster.fi/hc/fi/articles/360006469714-Miten-palautan-liput-jos-tilaisuus-siirtyy-tai-peruuntuu-

***

MC Taakibörsta on Edu Kehäkettusen, Setä Koposen, Davo Ukin sekä DJ Didierin muodostama kokoonpano. Yhtyeen saattoi bongata vuosituhannen vaihteessa Tavastian lavalta legendaariselta Worldwide-klubilta tai yhtyeen musiikkivideoihin saattoi törmätä MoonTV:n erikoisohjelmissa.

Taakibörsta julkaisi PA 2001 -nimisen EP:n, joka jäi yhtyeen ainoaksi julkaisuksi. Tekeillä ollut albumi jäi julkaisematta yhtyeen laitettua pillit pussiin loppuvuonna 2002. MC Taakibörstan jäsenet jatkoivat musiikin tekemistä tahoillaan mm. No Smoking Team ja Reilukerho -yhtyeissä.

Vuonna 2016 MC Taakibörsta palasi rytinällä takaisin ihmisten huulille, kun yhtye ilmoitti tekevänsä paluun Tavastian lavalle. Liput MC Taakibörstan paluukeikalle myytiin loppuun minuutissa. Tämän jälkeen tuvat ovat olleet täysiä ja meininki verraton!

Ensimmäinen biisi yli 15 vuoteen, MC Taakibörsta - IPA 2017:
https://youtu.be/KqNBSquY7Ew

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki: MC Taakibörsta
Ke 24.7.2019, Nosturi

Liput ennakkoon 14 € / ovelta 16 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Katto Auki: Lähiöbotox, Sitoi (Lähiöbotox, Sitoi)

Katto Auki -klubilla: Lähiöbotox + SITOI

Heinäkuun 25. päivä Katto Auki -klubilla riehutaan astetta raskaamman poljennon tahdissa, kun lavalle nousee Lähiöbotox! Helsinkiläinen Lähiöbotox perustettiin 2018 tammikuussa Roihupellon teollisuusalueella. Yhtyeessä soittavat Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), veljekset Harto ja Jaakko (Lieminen) Luomanen, Lighthouse Projectista tutut Lauri Ehrlund ja Samuli Peurala sekä Hanad Hassan (Dosdela). Lähiöbotoxin musiikisssa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin suomeksi laulettuna ja heidän ensimmäisen singlensä "Kato mua silmiin (kusipää)" julkaistiin musavideon kera 14.9.2018. Yhtye on saanut jo lyhyessä ajassa paljon kiinnostusta osakseen. Lähiöbotox julkaisi uuden, omaa nimeään kantavan EP:n 27.04.2019 Monsp Recordsin kautta.

Lähiöbotox - Kato mua silmiin (kusipää):
https://www.youtube.com/watch?v=p8yFFURu3aE

-

SITOI on taiteilija, jonka musiikissa kietoutuvat yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy kompleksisia kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Harkitut sanoitukset, riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow taittaa tyylittelyä spoken wordiin ja venyttää sanallisen ilmaisun rajoja. Performanssitaidetta, musiikkia ja runoutta yhdistävän live-esiintymisen runkona sykkivät kokeilevat, tummanpuhuvat taustat.

SITOIn debyytti-EP ‘Huoneita’ ilmestyi huhtikuussa 2018 ja mm. single ‘Kun jumalat sulavat’ sai heti innostuneen vastaanoton musiikkimedioilta.

SITOI — "Kun Jumalat Sulavat"
https://www.youtube.com/watch?v=ww2JJrzr-L4

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki: Lähiöbotox, Sitoi
To 25.7.2019, Nosturi

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Lipunmyynti alkaa ma 3.6. klo 10:00 Ticketmasterissa.

Ovet klo 19:00
K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Elmun Baarissa: Temple Balls + DIRT (TEMPLE BALLS, Dirt)

Elmun Baarissa: Temple Balls + DIRT

TEMPLE BALLS:
Oululaiselle hard rock -yhtyeelle Temple Ballsille pari viimeistä vuotta ovat olleet kiireisiä ja työntäyteisiä

Yhtyeen ensimmäinen virallinen single Hell And Feelin’ Fine näki päivänvalon syyskuussa 2016 ja sai mukavasti soittoaikaa muun muassa Radio Rockin taajuudella. Karma Sound -studioilla Thaimaassa äänitetty esikoisalbumi Traded Dreams (2017) julkaistiin Suomen lisäksi Saksassa ja Japanissa. Levyn tuottanut Tobias Lindell tunnetaan yhteistyöstään muun muassa Europen, Mustaschin ja H.E.A.T.in kanssa.

Temple Balls on niittänyt mainetta energisenä live-esiintyjänä. Syksyllä 2017 yhtye kiersi ensin Suomea Battle Beastin kanssa ja jatkoi sitten ensimmäiselle keikalleen Japaniin ja minikiertueelle Ukrainaan. Kevään 2018 ohjelmassa oli kahden viikon kiertue Baltiassa ja Itä-Euroopassa. Queenin, Deep Purplen ja Uriah Heepin kaltaisia suuruuksia lämmitellessään viisikko on näyttänyt pystyvänsä ottamaan haltuun myös suuremmat lavat.

Maaliskuussa 2019 Temple Balls julkaisi toisen pitkäsoittonsa nimeltä UNTAMED.

Temple Balls :
Arde Teronen – Laulu
Jiri Paavonaho - Kitara
Niko Vuorela - Kitara
Jimi Välikangas - Basso
Antti Hissa - Rummut

Temple Balls - Distorted Emotions (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
https://www.youtube.com/watch?v=91HjfoCcBL8

Temple Balls Facebookissa:
https://www.facebook.com/templeballsrocks/

Temple Balls Spotifyssa:
https://open.spotify.com/artist/6eiOdKXmZuz3nWzLuJkCE2?si=yugKgeVCQaG8s5Wgj0YFvw

-

DIRT:
Suomen mielenkiintoisimpiin raskaan rockin tulokkaisiin lukeutuva DIRT on kovassa nousussa. Syksyllä 2018 aktivoituneen viisikon sinkku "Low Life" on kerännyt yli 190,000 kuuntelua Spotifyssa ja helsinkiläisyhtye soitti EP-julkaisukeikkansa maaliskuussa loppuunmyydylle Semifinal-klubille.

Mm. Shiraz Lanen, Tyrantin ja Thundermotherin (SWE) kanssa keikkailleen DIRTin Low Life-kiertue ulottuu tänä vuonna Helsingin lisäksi myös mm. Tampereelle, Kuopioon, Jyväskylään, Ouluun ja Rovaniemelle.

DIRT Facebookissa:
https://facebook.com/dirtbandofficial

DIRT Spotifyssa:
https://spoti.fi/2FrOQ1P

DIRT Instagramissa:
@dirtbandofficial

-

Temple Balls, DIRT
Pe 26.7.2019
Ovet klo 20:00
K18

Liput ennakkoon 10 € / ovelta 12 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput myynnissä Ticketmasterissa:
https://www.ticketmaster.fi/event/262005

×
Wed 31.7.2019
19:00
, K18, 11 / 14 €

Katto Auki: Pää Kii

Katto Auki -klubilla: Pää Kii

2010-luvun suuri suomalainen punk-orkesteri Pää Kii on luonut nahkansa. Kakkahätä/Heartburns-veteraani Teemu Bergmanin ympärille kasautunut orkesteri koostuu nykyään basisti Vekku Vartiaisesta (myös Anal Thunder), kitaristi Antti Leppäniemestä (Lapinpolthajat, Grooves of Fury, ex-Heartburns) ja rumpali Heikki Laaksomiehestä.

Vuoden 2012 debyyttilevyn miehistöstä mukana ovat enää Teemu ja Vekku, mutta nykymuotoinen Pää Kii on käynyt tuottajansa ja ex-kitaristinsa Lauri Elorannan kanssa myös studiossa tuottamassa uutta materiaalia. Yhtyeen toinen studioalbumi "Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan" julkaistiin lokakuussa 2018.

Pää Kii - Sä veit mun levyt kirpparille:
https://www.youtube.com/watch?v=E5BayEjM9FI

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki: Pää Kii
Ke 31.7.2019, Nosturi

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Lipunmyynti alkaa ma 3.6. klo 10:00 Ticketmasterissa.
https://www.ticketmaster.fi/event/260523

Ovet klo 19:00
K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

ELMUN BAARISSA: Katto Auki & Basso Noste -klubi: (Laulurastas, Princes Of Nigeria)

Katto Auki & Basso Noste -klubilla:
Laulurastas, Princes of Nigeria

LAULURASTAS:

Suomireggae-yhtye Laulurastaan 20 vuotta työn alla ollut levy ilmestyi huhtikuussa nimellä "Laulurastas".

Vuosituhannen vaihteessa vaikuttanut legendaarinen jyväskyläläinen reggae-yhtye Laulurastas hajosi vuonna 2002, mutta heräsi kuin johdatuksesta eloon uudelleen 2013. Aika oli vain vahvistanut laulujen voimaa ja niinpä yhtye päätti tehdä myös kesken jääneen levynsä loppuun, jonka teko oli alkanut jo 90-luvun lopussa. Levy äänitettiin uuden tulemisen jälkeen kokonaan, mutta raidat katosivat mystisesti ja 2017 levy tehtiin jälleen uudelleen. Nyt tupla-vinyyli on viimein tullut painosta ja Helmi Levyt julkaisi sen huhtikuussa 2019. Yhdentoista veljen voimin Laulurastas palasi myös keikoille keväällä.

Laulurastas on jotain muuta kuin letkeää rantareggaeta. Se on eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta pohjolasta. Massiiviset rytmit yhdistyvät Profeetan tulenkatkuiseen rakkauden sanaan. Epic nordic reggae from Suomi Finland!

Laulurastas – Sisareni
https://www.youtube.com/watch?v=h-eQrBBHeDs

PRINCES OF NIGERIA:

Princes of Nigeria on suomalainen afro-vaikutteinen funk-yhtye.
Yhtyeen ensimmäinen kokoonpano perustettiin Helsingissä vuonna 2012. Nykyisin Turusta käsin ponnistavassa yhtyeessä on jäljellä vain yksi alkuperäisjäsen, kitaristi Jarmo Lundgren. Musiikissaan Princes Of Nigeria yhdistelee elementtejä afrofunkista sekä afrobeatistä karibialaisilla ja latin-vaikutteilla höystettynä. Nykyisin yhtyeessä vaikuttavat rumpali Pasi Silvennoinen, basisti Henrik Wakonen, kitaristi Jarmo Lundgren, kosketinsoittaja Arttu Lehtovaara, saksofonisti Petri Viitala, trumpetisti Martti Von Wright, pasunisti Ella Fagerlund, perkussionistit Mikko Väärälä sekä Jura Sivonen ja myös laulaja Aino Lehtovaara sekä taustalaulajat Erika Woodard ja Miitu Makkonen.

Musiikin säveltäminen pohjautuu yhtyeellä vahvasti jamitteluun sekä improvisaatioon. Sanoitukset sekoittelevat teemoja afrikkalaisesta ja suomalaisesta urbaanielämästä - monesti hieman satiiriseen sävyyn.

Princes of Nigeria – I Oppressed People (Official Music Video):
https://youtu.be/OT_glWA9Agg

---
Tuotannollisista syistä Laulurastaan ja Princes of Nigerian keikka pidetään poikkeuksellisesti Nosturin alakerrassa Elmun Baarin lavalla. Vaikka katto ei siis tällä keikalla valitettavasti aukeakaan, niin tunnelma on silti taatusti katossa! Elmun Baarin rouhean charmantti merenrantaterassi on avoinna klo 18:00 alkaen keikkailtaisin ja klo 18-19 myös Happy Hour!
Ovet Elmun Baarin keikkasalin puolelle aukeavat klo 19:00.

Laulurastas, Princes of Nigeria
To 1.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 14 € / ovelta 17 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261001

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 2.8.2019
20:00
, K18, Vapaa pääsy!

Pastis / Penniless

PASTIS JA PENNILESS NOSTURIIN PERJANTAINA 2.8.

Sisäänpääsy keikalle pelkän eteispalvelumaksun hinnalla (3€)!

K18

Pastis on viisihenkinen helsinkiläisbändi, joka vannoo itseilmaisun, dekadenssin ja rock n' rollin nimeen. Pastiksen musiikki ammentaa vaikutteita laajasti niin merseybeatista, brittirockista kuin 2000-luvun indiestäkin, murtautuen ulos vallitsevista suomi-indien raameista.

Loppuvuodesta 2017 Pastis julkaisi digitaalisesti debyytti EP:nsä Four Stories, joka äänitettiin puoliksi Helsingissä, puoliksi Irlannin Rathcoolessa. Ennen ensimmäisiä julkaisuja ja keikkojaan bändi esiintyi faneilleen internetissä livestreamien välityksellä.

Pastis - Es Muss Sein
https://youtu.be/llSoHyumeHM

https://www.facebook.com/PastisPastisPastis/

-

Nakkilan, Satakunnan ja kenties koko Suomen kovin rockbändi Penniless palasi viiden vuoden tauon jälkeen levytyskantaan. Peräti kolmekymmentä vuotta meuhkannnut vaihtoehtobändi julkaisi 2. Maaliskuuta 2018 uuden singlen nimeltä The Great Marquis, johon on tehty myös musiikkivideo. Viimeisimmän "X" levyn myötä bändi palasi myös keikoille Stupidon tallissa. Takana bändillä on julkaisuja maailmanlaajuisesti ja kiertueita Euroopassa, sekä vannoutunut kuulijakunta. Viimeisimmän levyn myötä avautuu taas uudistunut Penniless, kuten tällä orkesterilla on ollut tapana. Takeena kuitenkin on, että kitarat soivat lujaa, melodiat ovat omia ja mielenkiintoa riittää seuraavallekin kuuntelukerralle.

Penniless – The Great Marquis
https://www.youtube.com/watch?v=j9VqqP44VNA

https://www.facebook.com/Penniless-334843230808

Pastis + Penniless
Pe 2.8.2019
Nosturi
K18

Ovella peritään eteispalvelumaksu (3€)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Katto Auki: IDA PAUL & KALLE LINDROTH

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Duo on kovassa nosteessa, josta kertovat esimerkiksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet, platinaa striimannut debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä lukuisat loppuunmyydyt keikat.

Ida Paul ja Kalle Lindroth - Hullu exä (Lyriikkavideo):
https://www.youtube.com/watch?v=KYH_mr4Dx9I

www.spotify.com/idajakalle

www.facebook.com/idajakalle

www.instagram.com/idajakalle

www.youtube.com/idajakalle

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

K18

Liput ennakkoon 22,50 € / Ovelta 24 €

Liput nyt myynnissä Ticketmasterissa:
https://www.ticketmaster.fi/event/262115

×
Sun 11.8.2019
18:00
, K18, 25 / 27 €

Ignite (US) / Part Time Killer

Kalifornian punk-ylpeys IGNITE Nosturiin elokuussa!

Yhtyeen edellisvierailusta Suomeen on vierähtänyt jo yli vuosikymmen.

Vuonna 1993 Kalifornian Orange Countyssä perustettu melodinen ja iskevä hardcore-yhtye IGNITE saapuu yli kymmenen vuoden tauon jälkeen Suomeen. Kovassa iskussa oleva kopla nousee lavalle Helsingin Nosturissa sunnuntaina 11. elokuuta, ja ennakkoliput kuumalle keikalle tulevat myyntiin maanantaina 20. toukokuuta.

IGNITE julkaisi viidennen albuminsa A War Against You vuonna 2016. Monipuolinen ja tiukka levy on saamassa jatkoa tänä vuonna: ennen juuri nyt starttaavaa kesän 2019 keikkajaksoa bändi työsti studiossa uutta materiaalia.

Hardcoren, heavyn, emon ja tarttuvan rockin keinot tunteva IGNITE on sanomaltaan vahvasti kantaaottava. Unkarilaista syntyperää oleva laulaja Zoli Téglásilla on asiaa muun muassa kansainvälisten selkkausten aiheuttamasta hädästä.

"Sodat aiheuttavat aina inhimillistä surua. On hankala seistä sivussa hiljaa, kun sodanlietsojan rikastuvat ja kaikki muut saavat maksaa kovan hinnan ja kärsivät", Teglas toteaa.
"Haluan, että musiikin avulla tapahtuu muutoksia. Jos niin ei olisi, minulla ei olisi mitään syytä olla lavalla."

Vahvojen yhteiskunnallisten mielipiteiden lisäksi Zoli Téglásilla on yksi nykypunkin vaikuttavimmista lauluäänistä. Myös Pennywisen keulalla vuosina 2010–2012 äännellyt vokalisti pääsee korkealle, mutta pitää voiman läsnä: IGNITE ja sen laulaja ovat kuuluja totaalisista ja äärimmäisen tiukoista keikoistaan.

"Pennywisessä laulaminen oli mahtavaa, mutta IGNITEssä pystyn keskittymään täydellisesti sekä musiikkiin että sanomaan. Vaikka tämä saattaa kuulostaa kliseeltä, minussa palaa yhä tuli, joka vie IGNITEä eteenpäin", Téglás kertoo.

Katso yhtyeen viimeisin musavideo Nothing Can Stop Me keikkaa odotellessa täältä!
https://www.youtube.com/watch?v=pupqEu4BFjo&feature=youtu.be

igniteband.com
Spotify: https://open.spotify.com/album/1YucLjJNiClZ4C0J3Zi8ao

-

Part Time Killer

“A nervous breakdown, it's our time now, we're out of tune but we can't hear it...”

Jutun nimi on tarttuvat melodiat ja harmoniat. Vuonna 2008 perustetun, mutta 90-luvulle jämähtäneen Part Time Killerin vaikutteina voidaan pitää kyseisen vuosikymmenen melo- disia punk ja hardcore bändejä. Jos osaa kuunnella tarkasti, saattaa musiikilliset vaikutteet kuulua kohtalaisen vahvasti, unohtamatta kuitenkaan bändin omaa soundia ja tyyliä. Kuvit- tele pieni kuoro rullalaudat kainalossa rock klubin vessassa laulamassa taustamusiikkia. Helpottaessasi oloa tarrojen peittämän posliinin luona, tarvitset vielä kolme ehkä jopa neljä sointua, jonka jälkeen lisäät tempoa...

Vuonna 2013 vuoden mittaiseksi suunniteltu tauko venähti viiteen vuoteen, mutta nyt on aika jatkaa siihen mihin homma ennen taukoa jäi. Aiemmat kiertueet Euroopassa ja Suo- messa saavat jatkoa uuden levyn myötä. Bändin ensimmäinen pitkäsoitto ”People, Religion, Death” julkaistiin vuonna 2011 ja nyt heti perään näkee päivänvalon uusi pitkäsoitto. Uusi albumi ”The Fight” julkaistaan syksyllä 2019.

PART TIME KILLER - Notes To Myself
https://www.youtube.com/watch?v=UbkC8hb0R5Y

https://www.facebook.com/parttimekiller/
https://open.spotify.com/artist/1PDjdSn9YCXz1reA1PUcC0?si=97gEJ_VKTFuSp7S9fixZiw

-

IGNITE (USA) + support
su 11.8.2019
Nosturi, Helsinki
Liput: 27 / 25 € (Ticketmaster, myynnissä 20.5.2019 alkaen)

K18

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Katto Auki: Töölön Ketterä, Pimeä Hedelmä

Katto Auki -klubilla: Töölön Ketterä, Pimeä Hedelmä

TÖÖLÖN KETTERÄ:
Töölön Ketterä on kotimaisen grimen vauhtisokea puskutraktori, jonka piiskaava ulosanti on armotonta sanan perimmäisimmässä merkityksessä. Duo tunnetaan etenkin rajuista live-esiintymisistään, jotka ovat kuin positiivisia kierrepotkuja suoraan päähän, eikä vastaavaa Suomessa ole nähty kuin brittiläisten grime-tähtien keikoilla. Töölön Ketterä julkaisi debyyttialbuminsa "Mylly" maaliskuussa 2018.

Töölön Ketterä koostuu tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti 8:n yhteistyöstä, johon ammennetaan tyyliä grimen lisäksi räpistä, popista ja housesta. Matti 8:n musiikilliset taustat löytyvät rap- ja grime-musiikista, kun taas Handshaking on vaikuttanut house-skenessä jo pidemmän aikaa. Yhtye sai osakseen laajaa huomiota ensisinglensä Ludoo myötä, jota seurasi mm. ehdokkuus vuoden 2017 Emma gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa. Töölön Ketterä on vakiinnuttanut nopeasti paikkansa Suomen rap-skenessä, ja duon energiset livekeikat ovat saaneet kiitosta myös skenen ulkopuolelta. Yhtye on julkaissut sinkkuja niin Vestan, VG+:n kuin Kubenkin kanssa.

Töölön Ketterä julkaisi uuden EP:n "Ilmatila" 22.2.2019.
Julkaisut symboloivat tiettyjä vaiheita. Jos "Mylly" kuvasti näyttämisen tarvetta, tiukkaa tykitystä ja odotusten lunastamista, on tämän julkaisun myötä bändillä vapaampi olo. Kappaleissa kuuluu molempien duon jäsenten henkilökohtaisia tuntemuksia, sekä lyriikoissa että tuotannossa. Itse määritellyt rajat laajenevat. Kappaleissa kuuluukin se, että moni asia, joka olisi vuosi sitten tuntunut oudolta, istuu tähän kokonaisuuteen.

"Ilmatila" nimenä on sanaleikki omasta henkilökohtaisesta ilmatilasta. Oli se sitten fyysistä tai henkistä. Julkaisussa kuullaan jatkuvaa vuorovaikutusta siitä, minkälaiset ihmiset ovat tervetulleita lähelle.

”Niinkuin Kiitoradal -biisissä sanotaan, tuntuu vapaammalta kun koskaan ja sitä Ilmatila mulle tässä yhteydessä symboloi.”
– Matti8, Töölön Ketterä

Töölön Ketterä - Erilainen Luuranko (Official video):
https://www.youtube.com/watch?v=ks_HkSy1Npc

PIMEÄ HEDELMÄ:
Pimeä Hedelmä on tuore rap-yhtye, jonka muodostavat räppärit Vane Vane ja Kaisa Cleva, sekä tuottaja Liki. Pimeä Hedelmä julkaisi syksyllä 2018 ensimmäiset omakustanteiset singlensä ja huhtikuussa julkaistiin yhtyeen debyytti-EP ”Ei leiki”. Myös debyyttialbumi on jo valmisteilla.

Pimeän Hedelmän musiikki on bassovoittoista ja sumuisaa, mutta silti enemmän pomppii kuin laahaa. Tekstit kumpuavat synkästä mielenmaisemasta ja elämän älyttömyyttä tarkastellaan ironisen toteavaan sävyyn. Pirkanmaalta alun perin lähtöisin oleva jengi tunnetaan vahvasta livepresenssistään ja keikoilla riehumiseksi asti yltyvä meno on enemmän sääntö kuin poikkeus – jos ei yleisössä, niin vähintään lavalla.

PIMEÄ HEDELMÄ – Jääkaappi
https://www.youtube.com/watch?v=MF4FPx5kBWE

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Töölön Ketterä, Pimeä Hedelmä
Ke 14.8.
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261003

Pidätämme oikeuden muutoksiin

×

Katto Auki Goes Jazz: Mopo, Guido Spannocchi London Trio

Katto Auki Goes Jazz: Mopo, Guido Spannocchi London Trio (UK)

MOPO:
Mopo on kolmen energisen muusikon kollektiivi, joka perustettiin syksyllä 2009. Baritonisaksofonin, rumpujen ja kontrabasson muodostama trio ammentaa musiikkiinsa vaikutteita jazzista, punkista ja Suomen luonnosta. Mopo on julkaissut neljä levyä, “Jee!” (2012), “Beibe” (2014), “Laivalla” (2016) laulaja Ville Leinosen kanssa ja ”Mopocalypse” (2018). “Beibe” palkittiin vuoden parhaan jazz-albumin Emma-patsaalla. Live-energiastaan ja muuntautumiskyvystään tunnettu yhtye on kysytty esiintyjä ympäri maailmaa; Mopo on valloittanut yleisöjä puolelleen Suomen lisäksi lukuisilla keikoilla Euroopassa, Väli-Amerikassa ja Pohjois-Afrikassa.

Linda Fredriksson – baritoni- ja alttosaksofoni
Eero Tikkanen – kontra- ja sähköbasso
Eeti Nieminen – rummut ja perkussiot

Mopo – Tökkö
https://www.youtube.com/watch?v=m94-ih0gf7k

GUIDO SPANNOCCHI LONDON TRIO (UK)
Guido Spannocchi on Wieniläissyntyinen, nykyisin Lontoossa vaikuttava saksofonisti, joka on julkaisemassa kolmatta albumiaan. Hänen aikaisemmat levynsä "Ahead Only" (2017) ja "Terms & Conditions" (2018) ovat saavuttaneet kansainvälistä huomiota ja soineet myös radiossa.

Yhdessä trionsa kanssa, Guido on kiertänyt ympäri Eurooppaa keväällä 2017 ja kesällä 2018, laajemmalla kiertueella Brasiliassa alkuvuodesta 2018 sekä esiintynyt London Jazz-festivaaleilla 2017, Wienin Jazz-festivaaleilla 2018 sekä toiminut elokuvamusiikin parissa Yhdysvalloissa 2017. Guido isännöi myös monia jazz-klubi-iltoja Lontoossa, kuten “Austrian Jazzexchange” Itävallan kulttuuriselle foorumille.

Spannocchin repertuaari keskittyy Itä-Eurooppalaisiin tuutulauluihin, joihin yhdistyy brasilialaisia sekä World-rytmejä uniikissa ja harmonisessa muodossa. Livenä musiikin herättää eloon alttofonin, kontrabasson ja rumpujen genrerajoja rikkova keskinäinen vuorovaikutus.

Spannocchin tulevalla albumilla on mukana useita palkintoja voittanut baritonifonisti Tony Kofi (mm. Ornette Coleman ja Abdullah Ibrahim) sekä basisti Gina Schwarz, Jure Pukl on Tenorifonissa ja Saleem Raman rummuissa. Kiertuekokoonpanossa vaikuttavat nuori ja lahjakas basisti JJ Stillwell ja monipuolinen rumpali Filippo Galli.

Guido Spannocchi /Ahead Only - Brixton to Barbados - Little Brown Couch
https://www.youtube.com/watch?v=qBFFuUzfpe0&fbclid=IwAR1HfINfNjwmXvLaWIEy1zxWaDR7z5w2mGhw2l2mtR_xV5eiuwyEFdOTt90

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Mopo, Guido Spannocchi London Trio (UK)
Pe 16.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 15 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261005

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Leba bäkkiin vol 13: Lepakko 40 vuotta (HEARTHILL TRIO, Kill City, Trio Tetris)

Lepakon valtauksesta tulee 17.8.2019 kuluneeksi 40 vuotta.
Siispä juhlimme tätä viimeistä kertaa Nosturilla ja sen terassilla kuin huomista ei olisi! Esiintymässä mm. Hearthill Trio, Kill City plays Misfits, Trio Tetris, DJ Timppa & Herbert jne.

K18

Liput myynnissä nyt:
https://www.ticketmaster.fi/event/262871

Ennakkoon 11 € / Ovelta 15 €

×

Katto Auki: Dallas Kalevala, Henrik!

Katto Auki -klubilla: Dallas Kalevala, Henrik!

DALLAS KALEVALA:
Ville Maljasta ja Jussi Matikaisesta koostuva Dallas Kalevala julkaisi debyyttialbuminsa tammikuussa 2019. Bändin nimeä kantava albumi on sukellus ihmismielen syvimpiin ja synkimpiin onkaloihin. Se on täynnä rumaa, tukahdutettua ja vapautettua alitajuntaa. Toisaalta se on myös täynnä hetkiä, jotka muistuttavat, että ihmismieli on myös niin herkkä ja kaunis, että välillä se särkyy pelkästä puhalluksesta.

”Tältä kuulostaa suomalaisuus vuonna 2019. Se on panoliikkeitä Lidlin kassalla, nousuhumalaa, itkuvirsiä ja pintahengitystä. Se on bensavana tyynen järven pinnassa. Alkuperäinen idea oli tehdä nopeasti keikkasetillinen biisejä, pakata kamat farmariautoon ja jakaa voitot puoliksi ABC:llä. Lopputulos on täysin erilainen kuin suunniteltiin, jaettavaa ei ole jäänyt ja edelleen pelottaa, mutta pakko on kurkkia.”, duo kommentoi albumiaan.

Loppukädessä kyse on tunteista, syvistä tunteista. Mitä ikinä kätketkään, tämä on sinulle.

DALLAS KALEVALA : VICTIMIZER (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=6p338f8TQd0

HENRIK!
New wave of Finnish hardcore punk!

Suut loksahtivat ammolleen kun Versace Henrikinä Suomen ja sen keikkapaikat räjäyttänyt HENRIK! julkaisi uuden albuminsa “Vanha Testamentti” loppusyksystä 2018. Eevil Stöön luotsaaman Katakombi-levy-yhtiön kautta ilmestynyt albumi sisältää aikamme omalaatuisinta hardcorea. Vanha Testamentti arvioitiin Rumbassa legendaarisesti 0,0:n pisteen antilevyksi.

HENRIK! 8-päisine yhtyeineen on raju elämys myös livenä. Helsingin Sanomien kriitikko tiivistikin loppuunmyydyn levyjulkkarikeikan tunnelmat osuvasti: “Henrik! bändeineen on arvaamattomampi kuin yksikään punkbändi, jonka keikalla olen hetkeen ollut.”

HARDCORE
UNDERGROUND
MOVEMENT

Henrik! - Dadaisti, naivisti, runkkari
https://youtu.be/plDnMaE988w

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Dallas Kalevala, Henrik!
Ke 21.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 16 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261007

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Sleep of Monsters + Friends (SLEEP OF MONSTERS, UNITED UNDERWORLD, GRIN, T. JARVA DUO)

SLEEP OF MONSTERS, tuo suomalaisen AOR:n eli “adult occult rockin” outolintu, ei vastoin harhakäsityksiä ole suinkaan vaipunut manan majoille vaan on parhaillaan valmistelemassa kolmatta levyään. Bändi palaa nyt puolentoista vuoden tauolta yhtäältä jättääkseen jäähyväiset Nosturille sekä toisaalta kerätäkseen hattu kourassa rahaa elokuussa alkavia nauhoituksia varten – vanhojen epähittien lisäksi tullaankin mitä todennäköisimmin kuulemaan ensimmäistä kertaa myös kappale tai pari SOM:in tulevalta kolmoslevyltä. Mikäli aikeissanne on ollut hankkia puuttuva SOM-paita tai levy, sellaisen voi myös tänä iltana hankkia alennushintaan merkkaritiskiltä ja täten edesauttaa levyn valmistumista.

https://www.facebook.com/sleepofmonsters
www.sleepofmonsters.com

Seurakseen SOM on kutsunut yhtyeitä, joiden soittajat ovat tavalla tai toisella tuttuja hirviömiehistön menneisyydestä:

Mukaansatempaavista livekeikoistaan ja tarttuvan kirjavasta musiikistaan tunnettu underground-kollektiivi UNITED UNDERWORLD kokoaa rivinsä uudelleen soittaakseen vielä kerran vanhalla kotikentällään, Nosturin lauteilla. Monet kokoonpanot läpi käynyt ryhmä sai alkunsa viime vuosituhannen puolella ja lopetti toimintansa vuonna 2011. Sinä aikana he julkaisivat useamman omakustanteen ja yhden täysimittaisen studioalbumin, Unshackled, vuonna 2009. Nyt ryhmä palaa juhlistaakseen Nosturin merkittävää roolia pääkaupunkiseudun musiikkiskenessä sekä kantamaan kortensa kekoon SOMin levytystalkoihin.

Jos UU jäi aikanaan kokematta livenä tai UNSHACKLED ei löydy levyhyllystäsi, nyt on tilaisuutesi korjata molemmat asiat.

GRIN on nelihenkinen thrash/sludge -bändi Helsingistä. Bändi aloitti armon vuonna 2008 hieman pehmeämmällä kosketuksella, ja muutaman kokoonpanomuutoksen jälkeen musiikki muuttui nopeampaan ja välittömämpään suuntaan. Grin julkaisi "Rhino" -sinkun Tuhma-kokoelmalevyllä vuonna 2008. Miehistönmuutokset ja uudet musiikilliset intressit poikivat demon "Liberation" vuonna 2014, ja miltei heti perään bändi kävi nauhoittamassa viinanhuuruisen esikoisalbuminsa "II" Tallinnan räkäisissä slummeissa. Bändi raivasi tiensä finaaliin asti sadan bändin Tuska-torstai 2018 –kilpailussa.

https://www.facebook.com/grinmetal/

T. JARVA DUO esittää akustisesti lainabiisejä päihteistä, masennuksesta ja kuolemasta. Se ei ole hyvän mielen musiikkia.

-

Liput tulossa myyntiin Ticketmasterissa pe 19.7. klo 10:00

Liput ennakkoon 13 € / ovelta 15 €
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Ovet klo 21:00

K18

×

Katto Auki: Skorpioni Nite

Katto Auki & Skorpioni esittävät:
IBE, Melo, Cavallini & Shrty, Le Fvbelos + special guests & Skorpioni DJ's

IBE:
IBE on helsinkiläinen rap-artisti, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen maaliskuussa 2017 kappaleellaan "Eurovisioit". Kappale kerrytti nopeasti yli miljoona kuuntelukertaa suoratoistopalvelu Spotifyssä. IBE on tuottanut musiikkia yhdessä mm. JVG:n, Cledoksen ja Benjamin Peltosen kanssa.

IBE - 39N
https://www.youtube.com/watch?v=lwdnHe2MfgY

MELO:
Melo lukeutuu suomiräpin uuteen aaltoon ja erottuu joukosta tummanpuhuvalla soundillaan. Träppibiittejä melankolisiin sanoituksiin yhdistävän artistin mielenmaisema on samaan aikaan pimeä ja leikkisä. Muun muassa ”SICKBOY”, ”SLÄTTERIN” ja ”Kaikki” kuuluvat tämän artistin repertuaariin.

MELO – Tiikeri
https://www.youtube.com/watch?v=YDmsgvpI9ok

Cavallini & Shrty:
Cavallini & Shrty on helsinkiläinen rap duo joiden soundi on letkeää, kesäistä ja tuoretta afroa. Alkuvuodesta 2018 julkaistu “Afro Finska EP” laittoi käyntiin afroaallon ja IBE:n kanssa julkaistu “Oma iTT3s” tanssitti viime kesällä helteistä Suomea. Levydiili solmittiin PME Recordsin kanssa alkusyksystä 2018, minkä jälkeen julkaistu kappale ”Kultaa Mun Kaulas” on kerännyt kiitettävän määrän kuunteluja sekä radiossa että striimauspalvelimissa. Kaksikon viimeisin julkaisu "Vaihost Sisää" näki päivänvalonsa loppuvuodesta 2018.

CAVALLINI & SHRTY - Tänä Vuon (Official video)
https://youtu.be/Yk23imZntgw

Le Fvbelos:
Nuoresta iästään huolimatta Tampereelta kotoisin oleva Le Fvbelos yhdistelee biiseillään haikeita sekä kypsiä aiheita melankolisiin biitteihin. Viime lokakuussa tuplasinkulla Hulluks / Kauas kentälle ryminällä tullut artisti keräsi julkaisuillaan suurta huomiota ja seuraavan kerran Le Fvbelos kuultiin yhdessä MELOn kanssa kappaleella SICKBOY. Viimeisin sinkkulohkaisu artistilta on tänä keväänä julkaistu "Älä Sano".

Le Fvbelos - Älä Sano
https://www.youtube.com/watch?v=zeNauG_-3Hw

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

IBE, Melo, Cavallini & Shrty, Le Fvbelos
Ke 28.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 16 € / ovelta 18 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/261009

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×
Fri 30.8.2019
20:00
, S/K18, 22 / 25 €

THE 69 EYES

THE 69 EYES JUHLII 30-VUOTISTA TAIVALTAAN NOSTURISSA

24.5. JULKAISTU 27 & DONE -SINGLE ANTAA ESIMAKUA SYYSKUUSSA ILMESTYVÄSTÄ UUDESTA STUDIOALBUMISTA. LOPPUVUODESTA ON LUVASSA MYÖS SUOMESTA KÄYNNISTYVÄ MAAILMANKIERTUE. KUUNTELE UUSI 27 & DONE TÄÄLTÄ:
https://www.youtube.com/watch?v=OLoqIdCMZCE

Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin ja julkaista yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Juuri Yhdysvaltain-kiertueelta palanneet Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti. 24. toukokuuta julkaistu "27 & Done" -single antaa esimakua 13.9.2019 julkaistavasta West End –albumista, jonka yhtye on tehnyt yhdessä luottotuottajansa
JOHNNY LEE MICHAELSIN kanssa.

"27 & Done" -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan VICENTE CORDERON (3 Teeth, "Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders" -elokuva) ohjaama video. Video
sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistavasta The 27 Club
–jenkkikauhuelokuvasta.

JYRKI 69 valottaa uuden singlen tekstiä näin: ”Instagram on
sekoittanut ihmisten pään todenteolla - kaikki haluavat osansa
huomiosta, keinolla millä hyvänsä. 27 & Done on yksi
rock’n’rollin peruskliseistä; nuoruus ja ikuisuus kulkevat
käsikädessä kiirastulessa. Lopulta kaikki meistä kuolevat liian
nuorina.”

Syyskuussa julkaistava West End –albumi pitää sisällään 11 uutta
The 69 Eyes –biisiä ja levyllä kuullaan vierailijoina mm. Cradle Of
Filth –solisti Dani Filthiä, Murderdolls –solisti Wednesday 13:ta
ja Beastö Blancön Calico Cooperia.

"Levyn nimi West End on synkkä, Lännen loppu. Planeettamme on
käännekohdassa. Länsimaisen elämäntavan loppu on jälleen lähellä ja kysymys kuuluu: Mitä tapahtuu kun Länsi loppuu? Albumin nimellä on monta merkitystä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Pet Shop Boysien, Lontoon tai Espoon kanssa”, virnistää Jyrki 69.

The 69 Eyes
30.08.2019
Nosturi, Helsinki

Liput ennakkoon Ticketmasterista 22 €
Ovelta 25 €

Lipunmyynti alkaa to 6.6. klo 9:00 Ticketmasterissa.
https://www.ticketmaster.fi/event/260719

www.69eyes.com
www.facebook.com/the69eyes
www.instagram.com/the69eyesoffical
www.nuclearblast.de/the69eyes

×

Katto Auki Päättärit: Saturday Nite Hop (Eleganza Helsinki Band, Good Rockin' Kempas & The Short Timers)

Katto Auki -klubin päättäreitä vietetään lauantaina 31. elokuuta. Iltaa vietetäänkin juhlallisesti tanssin merkeissä, sillä Tuesday Night Hop -klubeilta tuttuun tyyliin luvassa on swing-musiikkia livebändien tahdissa sekä tanssinopetusta!

Livenä esiintymässä ja tanssijalkaan vauhtia antamassa:

Eleganza Helsinki Band

2018 perustettu yhtye esittää livenä swing jazzin parhaita rytmejä.
Tunnelmia Elmun Baarista viime helmikuulta, jolloin Eleganza Helsinki Band soitti Tuesday Night Hop -iltamassa:

https://www.facebook.com/tuesdaynighthop/videos/785731868473919/

www.facebook.com/eleganzahelsinkiband

-

Good Rockin’ & The Short Timers

Perustettu lokakuun lopussa 2018 Bluestanssi Partyja varten Jazz Factorylla Helsingissä. Koska vastaanotto oli parempi kuin hyvä, yhtye päätti jatkaa keikkailua ja biisien treenausta. Keikalla yhtyeen teemana on 40-50 -lukujen R&B ja swing. "Kaikille tanssijoille tiedoksi: kelpo miehemme soittavat myös hitaammat bluesit rytmikkäästi!"

https://www.facebook.com/shorttimersofficial/videos/2362911727085426/

www.facebook.com/shorttimersofficial/

-
Lisäksi klubin dj:t soittavat tanssittavaa swingmusiikkia - isojen orkestereiden kulta-ajan kuninkaallisilta kuten Count Basielta, Duke Ellingtonilta ja Louis Armstrongilta. Djt heittävät keitokseen omien mieltymystensä mukaan mausteeksi rhythm'n'bluesia, gypsy swingiä, new orleans jazzia tai moderneja bändisuosikkeja kuten Candy Jacket Jazz Band, Hot Sugar Band ja Glenn Crytzer.

Kaikki ovat tervetulleita - musadiggarit, aloittelevat tanssijat ja jo kaiken nähneet swingtanssien veteraanit.

Tervetuloa nauttimaan hilpeästä tunnelmasta!

Päättäreiden aikataulu julkaistaan myöhemmin kesän aikana.

---
Nosturin ainutlaatuinen Katto Auki -klubi kruunaa kesän kolmatta ja viimeistä vuotta! Katto Auki -klubeilla nautitaan parhaista kotimaisista artisteista yli genrerajojen kesäisen taivaan alla, kun Nosturin keikkasalin katto aukeaa ja sisään tulvii kesäistä lämpöä ja valoa. Telakkarannan merinäkymistä pääsee nauttimaan myös kattoterasillamme, joka on auki vain Katto Auki -klubeilla. Tule kokemaan kesäklubi, jollaista ei ole missään muualla!

Katto Auki Päättärit: Saturday Nite Hop
La 31.8.2019
Ovet klo 19:00
K18

Liput ennakkoon 11 € / ovelta 15 €
(sis. Ticketmasterin käsittelykulut)
+ Nosturin eteispalvelumaksu 3 €

Liput tulossa myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 7.6. klo 10:00.

https://www.ticketmaster.fi/event/260965

Pidätämme oikeuden muutoksiin

×
Sat 7.9.2019
20:00
, K18, 11 / 14 €

TERVEET KÄDET / KOHTI TUHOA / YDINPERHE

Maamme legendaarisin hardcore-yhtye Terveet Kädet tekee klubirundin ja festivaaliesiintymisiä

Läjä Äijälän luotsaama Terveet Kädet -yhtye lopetti toimintansa 2016 liki neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen. Äijälä ilmoitti, että yhtye ei ollut hänelle enää ajankohtainen. Tuolloin bändi laittoi pillit pussiin, ja sen viimeisin kokoonpano jatkoi keikkailua sekä levyjen tekoa Lapin Helvetti -nimellä, julkaisten nimeään kantavan debyyttilevynsä vuonna 2017 (Svart Records).

Svart Records julkaisi Terveet Kädet -yhtyeen varhaistuotannosta TK POP 1980 – 1989 kokoelmaboksin, joka ilmestyi 22.2.2019. Lopettamispäätöksestä huolimatta Äijälä ilmaisi halunsa tehdä kattavan julkaisun kunniaksi Lapin Helvetin nykykokoonpanolla rajoitetun määrän keikkoja, joilla se soittaa pelkästään Terveet Kädet -yhtyeen 1980-luvun materiaalia. Henkilökohtaisista syistä johtuen keikat jouduttiin peruuttamaan.

Yhtye haluaa kuitenkin hyvittää peruuntuneet keikat ja korvaava klubirundi on sovittu ensi syksylle. Kiertue avataan bonuskeikalla Jyväskylän Lutakossa 5.9. Sieltä yhtye jatkaa Tampereen Vastavirta-klubille 6.9. ja Helsingin Nosturiin 7.9. Rundin päätepisteenä tulee olemaan Oulu ja 45 Special sunnuntaina 8.9. Ennakkoliput tulevat myyntiin kevään aikana. Jyväskylän, Tampereen ja Helsingin keikalla lämmittelijänä esiintyy Kohti Tuhoa. Klubikeikkojen lisäksi kokoonpano esiintyy kesällä muutamalla alan festivaalilla. 80-luvun Terveiden Kädet -setti kuullaan tulevana heinäkuun lopussa myös LPRHC Festeillä (19.-20.7.) sekä Puntala-Rockissa (26.-27.7.).

Vuodesta 1979 operoinut hardcore-yhtye keräsi vuosien varrella ihailijoita maailmanlaajuisesti metalliyhtye Sepulturan jäsenistöstä Mike Pattoniin ja ehti kiertää kotimaansa lisäksi myös valtameren tuolla puolella. Yhtyeen arvostuksen ja 40. juhlavuoden kunniaksi Svart Records koosti yhtyeen 1980-luvun tuotannosta kaikkiaan viiden vinyylilevyn kokoelmaboksin, joka sisältää laajan liitelehden asiaankuuluvine valokuvineen, haastatteluineen ja diskografioineen. Kokoelmaboksi julkaistiin helmikuun puolivälissä ja se on lähestulkoon loppuunmyyty.

https://www.facebook.com/Lapinhelvettiofficial/

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/3JmOR7LWdjIzQ7dEOfWk08?si=8Tg_sVKgR8SPV-kbRQB0vg

-

Kohti Tuhoa on helsinkiläinen hardcore-ryhmä, jossa soittaa mm. Speedtrap, Maailmanloppu, Perikato ja Kylmä Sota -yhtyeistä tuttuja jäseniä.

Päävaikutteinaan Framtid ja Uskonto on vaara -aikakauden Rattus, kvartetti on lyönyt monet punk-fanit ällikällä 7" debyytti EP:llään sekä rajoja rikkovalla pitkäsoitollaan.

https://www.facebook.com/kohtituhoa/

Kohti Tuhoa - Hajota ja hallitse:
https://www.youtube.com/watch?v=dhknB_nGh-s
-

Ydinperhe on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu hardcore-yhtye. Euroopassa ja Yhdysvalloissakin kiertänyt yhtye on saanut paljon hyvää tuulta alleen ja yhtye on otettu vastaan myös punk-piirien ulkopuolella. Yhtyeen toinen pitkäsoitto “Älä tee mitä pitää” julkaistiin viime vuonna ja se nousi mm. Soundin 20 parhaan kotimaisen levyn listalle.

https://www.facebook.com/Ydinperhe-157038421000055/

YDINPERHE - Pummilla
https://www.youtube.com/watch?v=th88iHaFDg8
-

Terveet Kädet – TK POP 1980 - 1989

7.9.2019 Helsinki, Nosturi
+ Kohti Tuhoa, Ydinperhe

K18

Liput tulossa Ticketmasteriin keskiviikkona 10.7. klo 10:00
Liput ennakkoon 11 € / ovelta 14 €

https://www.ticketmaster.fi/event/262885

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE