ARCTURUS TUO AVANT-GARDE METALLIN NOSTURIIN 7.2.2015
28.10.2014 - 14:28

 

Avant-garde metallin arkkitehti, ARCTURUS, keikkailee Helsingin Nosturissa lauantaina 07.2.2015. Helmikuu ensimmäisenä lauantaina tunnelmoidaan muun muassa ”The Chaos Path” ja ”Ad Astra” -klassikoiden ulottuvuuksissa ja yhtyeen parhaillaan työstämän uuden materiaalin parissa. Norjalaisviisikon edelliset Suomi-keikat nähtiin vuonna 2012, jolloin yhtye esiintyi täysille katsomoille Tuska-festivaalilla ja Nosturissa.

 

Lähes 30-vuotisen uransa aikana Arcturus on tyylitellyt black metallin, elektronisen ja pop-musiikin rajapinnoilla ja liimannut eri genret toisiinsa onnistuneesti mahtipontisuudella sekä kauhu- ja psykedelia-elementeillä. Vuonna 2014 Arcturus-kokoonpanossa vaikuttavat Steinar "Sverd" Johnsen – koskettimet, Jan Axel "Hellhammer" Blomberg – rummut, Knut Magne Valle – kitara, Hugh Mingay – basso, Simen "ICS Vortex" Hestnæs – laulu.

 

Liput myynnissä Tiketissä nyt!

 

Arcturus-keikka aloittaa TUSKA nimen alla järjestettävien, festivaalin ulkopuolella toteutettavien konserttien sarjan. Tuska-keikkoja tehdään tulevaisuudessa tasaiseen tahtiin, joten kesän festarifiilis on jatkossa läsnä ympäri vuoden. Ei muuta kuin hilselinko pyörimään ja keikoille Tuska-tuttuja moikkaamaan!

 

ARCTURUS Nosturissa
Nosturi, Helsinki
La 07.2.2015
Ovet: 20.00
Ikäraja: S / K-18
Liput: ennakkoon 29 € (+ toimituskulut alk. 2,50€), ovelta 32 € (mikäli jäljellä)
Ennakkot: www.tiketti.fi

 

Yhteistyössä: Tuska-festivaali, ELMU ry

www.facebook.com/arcturusnorway
www.tuska-festival.fi

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA