LOKAKUUSSA PUNKKI SOI, OI!
14.08.2015 - 15:55

Liput alk. 15,50€, S/K18, ovet 20:00
Liput myynnissä ma 17.8. alkaen Lippupalvelussa.

Palataanpa nyt aidon äärelle. Mikä olisi rehellisempää kuin punk ja vieläpä kotimaan vanhimpiin hardcore pumppuihin lukeutuvat Terveet Kädet ja Riistetyt. Keikalla lisäksi Lapinpolthajat sekä kaikkien rakastama Hedelmäpommi. Liivi päälle, törppö käteen ja lattialle.

Terveet Kädet
Läjä Äijälän luotsaama punk-yhtye ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Yhtye on takonut marginaalissa yli 30 vuotta, ja koneessa ei väsymisen merkkejä näy.

Riistetyt 
Yhtye on ensimmäisiä harcore punk-bändejä Suomessa. Riistetyt tekivät ensimmäisen levynsä vuonna 1981 nimellä Cadgers, mutta hyvin nopeasti nimi vaihtui nykyiseen. 

Lapinpolthajat
Räväkkää punkkia tarjoilee myös kappaleellaan "Espooseen" helsinkiläiset hurmannut Lapinpolthajat. Yhtye on vakiinnuttanut jpaikkansa kotimasiessa punk -skenessä ja soittajilta löytyy taustaa mm. The Heartburnsista, Turun Taudista sekä Neuroottisista pelimanneista.

Hedelmäpommi
Hedelmäpommi on vuodesta 1990 toiminut punkpophc-retkue savonmaalta. Bändi on julkaissut usean c-kasettidemon vuosien saatossa sekä yhden 7"ep:n (1992) ja täyspitkän CD:n (2011). Uutta kamaa on tulossa vinyylimuodossa syksyllä.

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA