Alppipuiston kansanjuhlan esiintyjäkaarti täydentyy!

Elmun Alppipuiston Kansanjuhlan artistikattaus viimeistellään upeilla artisteilla. Heinäkuun 20. päivänä festaripäivän kruunaa The Holy ja Hassan Maikal. Raikkaan tuulahduksen lisäksi tuo uusi ja tuore artisti Saarisalo.

Suomen suurimpiin indierock-yhtyeisiin lukeutuva The Holy tunnetaan syvästä pohjoismaisesta melankoliastaan, räjähtävän energisistä live-esityksistään ja epätavallisesta kokoonpanostaan, johon kuuluu kaksi rumpalia. The Holyn soundista ja laulunkirjoituksesta puhuttaessa mainitaan usein post-punkin, Bruce Springsteenin ja krautrockin vaikutukset. Yhtyeen keulahahmon Eetu Henrik Iivarin ajaton ääni sekä intensiivinen rummutus, analogiset syntetisaattorit ja kitaroiden seinämäinen soundi saavat usein kuulijan tuntemaan olonsa mukavan epämukavaksi.

Hassan Maikal on rap/R&B-artisti, jonka debyyttialbumi Betonitarha sai huikean vastaanoton musiikkialalta: tunnustuksena rohkeudesta olla omaperäinen sekä luottaa tarinan voimaan albumi sai neljä Emma-ehdokkuutta, muun muassa Vuoden albumi -ehdokkuuden. Albumilla kuultu Yksinäistä (feat. ibe) on kerännyt Spotifyssa yli 1,7 miljoonaa striimiä. Debyyttialbumin myötä Hassania on nähty esiintymässä lukuisilla festivaaleilla, TV-ohjelmissa ja gaaloissa.

Helsingissä vaikuttava musiikintekijä Saarisalo on sekä artisti että tuottaja. Artistin musiikki seilaa tunteiden äärilaidalta toiselle ja on inspiroitunut eeppisistä rockjärkäleistä ja tarinankerronnallisuudesta. Saarisalo julkaisi toisen omakustanne albumin maaliskuussa, joka kantaa nimeä ”Mikä meitä vaivaa?” 22.3.2024.Kokonaisuus on saanut kiitosta avoimmuudestaan, taitavista bändisovituksistaan sekä omaperäisyydestään.


Aikaisemmin Alppipuiston kansanjuhlan artisteista on julkaistu Dragsvik, Elsi Sloan, Kukkatalo ja Hopeasiivet. Näiden lisäksi festivaalipäivän aikana puistossa nähdään Suomen Musamimmit ja -muusut ryhmän hostaama ja kuratoima Open Stage sekä puistojoogaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Seuraava
Seuraava

Alppipuistossa Kansanjuhla Open Stage - hae mukaan!