Edut jäsenille

Lippukiintiö Elmun jäsenille!

 

Kaikille Nosturin keikoille varaamme oman lippukiintiön jäsenille. Tietyt illat myydään muutamassa minuutissa loppuun ja jäsenenä sinulla on mahdollisuus varmistaa liput keikalle! Jäsenenä voit varata yhden henkilökohtaisen lipun itsellesi.

Jäsenkorttia näyttämällä ovelta saat –1€ alennuksen Nosturin lipuista. Suoraan ovelta ostetuista lipuista myös kaikilla Suomen Elmujen voimassaolevilla jäsenkorteilla euron alennus. Jäsenalennus on käytössä kaikissa Elmun järjestämissä konserteissa missä lippuja myydään ovelta, eli jotka eivät ole loppuunmyyty ennakkoon. Alennus ei koske ulkopuolisten tahojen järjestämiä tapahtumia Nosturissa.

 

 

Ilmainen eteispalvelu

 

ELMU ry:n jäsenkorttia ovella näyttäessäsi sinulta ei peritä eteispalvelumaksua. Etu on henkilökohtainen etu/jäsenkortti.

 

 

Vaihtuvat tarjoukset

 

Vuosittain ELMU ry:n jäsenille tarjotaan vaihtuvia etuja muun muassa lehtitilauksia, alennuksia levykauppoihin sekä jatkuvia- ja kertaetuja Nosturin ravintolaan. Jäsenkortilla saat Nosturilla esimerkiksi tuntuvia alennuksia ruoasta ja juomasta.

 

Jäsenyydestä, eduista ja liittymisestä lisätietoa löydät täältä!