INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

SANTA CRUZ
24.11.2017 - 20:00
,
S/K18
,
21,00/ 22,00 €

KOTIMAINEN SANTA CRUZ SAAPUU NOSTURIIN 24. MARRASKUUTA

Kotimainen hardrock-yhtye Santa Cruz on saanut kolmannen studioalbuminsa valmiiksi. ”Bad Blood Rising” –niminen pitkäsoitto julkaistiin Suomessa ja Japanissa 6. lokakuuta, ja muissa maissa levy ilmestyi 10. marraskuuta. Albumin on tuottanut edellisten levyjen tapaan yhtyeen kitaristi Joonas Parkkonen ja se julkaistaan Suomessa kotimaisen metalli- ja rock-julkaisuihin keskittyvän Sakara Recordsin kautta. Muissa maissa julkaisusta vastaa uusi M Theory Audio.

”Tällä albumilla tullaan kuulemaan rankinta ja herkintä Santa Cruzia”, kertoo yhtyeen basisisti Middy Cruz. ”Ei me periaatteessa yritetty tarkoituksella tehdä mitään eri tavoin kuin aiemmilla levyillä, mutta kyllä biiseissä kuulee niitä uusia vaikutteita, joita ollaan viime aikoina omaksuttu”, Middy toteaa ja jatkaa: ”On siellä edelleen ne nopeat kitarat ja hevit rummut, vaan vähän eri maustein tarjoiltuna”.

”Joka tapauksessa, me nähdään ’Bad Blood Rising’ tavallaan comeback –albumina. Uuden ajanjakson alkuna. Kuten Archiekin laulaa biisissä ’River Phoenix’ 'We're going down like River Phoenix, to rise up from the ashes once again'.”

Skid Row’n ja Guns’n’Rosesin innoittamana vuonna 2007 perustettu Santa Cruz on noussut pikavauhtia Suomen rockbändien kiinnostavimpaan kärkeen. Bändin riehakas hard rock on kerännyt faneja jo ympäri maailmaa ja kiertueet Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat vakuuttaneet kansainväliset yleisöt toden teolla. Yhtyeen muodostavat Joonas ”Johnny” Parkkonen, Arttu ”Archie” Kuosmanen, Mitja ”Middy” Toivonen, sekä Tapani ”Taz” Fagerström.

Käy kuuntelemassa albumilta julkaistut sinkut:
"River Phoenix" http://spoti.fi/2soZelE
"Young Blood Rising" http://spoti.fi/2xVlLuc

Santa Cruz
Pe 24.11.2017
Nosturi, Helsinki
S/K18

Liput 21,00/ 22,00 | www.ticketmaster.fi

Ovet klo 20

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE