INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Rähinä Live'17 (ELASTINEN, UNIIKKI, SPEKTI, NELLI MATULA, ISO H, BRÄDI, TASIS, TIMO PIENI HUIJAUS, IKE, HALKO)
05.12.2017 - 20:00
,
S/K18
,
22,50/ 25,00

Jokavuotinen spektaakkeli Rähinä Live järjestetään 5.12.2017 Helsingin Nosturissa

Itsenäisyyspäivää ja Rähinä Recordsin menestyksekästä taivalta juhlitaan jälleen Nosturissa itsenäisyyspäivän aattona joka vuotiseksi traditioksi muodostuneen Rähinä Live muodossa. Lavalle nousevat kaikki Rähinä Recordsin artistit aina levy-yhtiön konkareista tuoreimpiin sainauksiin.

Rähinä Live kokoaa joka vuosi kaikki Rähinä Recordsin artistit ja fanit yhteen juhlistamaan kulunutta vuotta Helsingin Nosturissa. Esiintyjinä nähdään illan aikana Elastinen, Iso H, Brädi, Uniikki, Spekti, Timo Pieni Huijaus, Nelli Matula, Halko ja Ike. Tänä kesänä sainattu rap-duo Halko tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Rähinä Live keikan lauteilla.

Tapahtumassa tullaan kuulemaan niin vanhempia klassikkobiisejä kuin uunituoreita hittejä. Artistit odottavat vuoden suurinta iltaa malttamattomana ja ovat valmiina järjestämään faneilleen upean ja unohtumattoman illan.

"Odotan iltaa jälleen lapsenomaisella innolla. Kyseinen perinne on instituutio, ja jotain täysin ainutlaatuista suomalaisen hip hopin saralla!”, hehkuttaa Spekti.

Kyseinen spektaakkeli on tarjonnut faneille aina yllätyksiä ja tuleva keikka tulee jälleen kerran olemaan Rähinän artistien mukaan vuoden paras ilta. Tapahtuma on ollut joka vuosi loppuunmyyty, joten mikäli mielit mukaan vuoden kovimpiin bileisiin, kannattaa liput ottaa haltuun mahdollisimman pian. Liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 27.10. klo 9.00. YleX on mukana menossa mediayhteistyökumppanina.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 27.10.2017 klo 9.00 !

Rähinä Live 5.12.2017
Nosturi
S/K18
Liput 22,50 | www.ticketmaster.fi

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE