INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

OLAVI UUSIVIRTA / SINI YASEMIN / PAUL ELIAS
20.09.2018 - 19:00
,
S/K18
,
22,50/26,00

SUOMIROCKIN HUIPULLA LIITELEVÄ OLAVI UUSIVIRTA NOSTURISSA 20. SYYSKUUTA!

Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, kuten “On niin helppoo olla onnellinen”,”Tiet etäisyyksiin” ja “Ollaanko tämä kesä näin?”.
Alkuvuodesta 2016 julkaistun ”Olavi” nimeä kantavan albumin ensimmäinen sinkku ”Tanssit vaikka et osaa” meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle, ja olikin kevään soitetuimpia radiobiisejä. Kyseinen albumi palkittiin myös Rock-Emmalla vuonna 2017. Parin vuoden tauon jälkeen maaliskuussa julkaistu “Kesäyön uni” -single jatkaa soitetuimpien radiobiisien linjalla.

Olavi Uusivirran yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut). Uusivirta yhtyeineen on tämän hetken halutuimpia artisteja niin festareilla kuin klubeillakin ja useat keikat ovatkin olleet jo ennakkoon loppuunmyytyjä.

Uusivirran energinen liveshow ei jätä ketään kylmäksi!

Valmiiksi jo upeasta illasta tehdään vielä upeampi!
Illan avaa soolona Paul Elias ja Sini Yasemin bändeineen!

Sini Yasemin on ysärin alussa maailman putkahtanut lahjakas muusikko ja lauluntekijä. Huikean persoonan omaava Sini tekee musiikkia ehdottomasti, nokkelasti, ja älyttömällä palolla. Hänen tuotantonsa lainaa elementtejä niin rockin puolelta kuin myös urbaanimmasta musiikista, ottaen parhaita siivuja molemmista. Sanoitukset Sini kirjoittaa itse, ja niistä värisee läpi niin kipeät kuin kauniitkin asiat. Asiat jotka täytyy saada kerrottua. Sini bändeineen tarjoilee erittäin vahvaa liveä, josta ei asennetta puutu, ja se pitää jokaisen todistaa paikan päällä.

Paul Elias on helsinkiläinen laulaja/laulunkirjoittaja, joka rouheilla ja persoonallisilla kappaleilla päästää kuulijan mukaan herkän nuoren miehen sielunmaisemaan. Monilahjakas multi-instrumentalisti Paul osaa täyttää isonkin lavan yksin kitaransa kanssa. Vastikään Universal Music Finlandin kanssa sopimuksen tehnyt artisti julkaisee ensimmäisen singlensä syksyllä 2018.

OLAVI UUSIVIRTA, SINI YASEMIN, PAUL ELIAS
Torstai 20.9.2018
Nosturi, Helsinki

Liput 22,50/26,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 19:00

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE