INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

KATTO AUKI (ELIAS GOULD , Antti Autio)
12.07.2017 - 19:00
,
K18
,
11,00 / 12,00 €

Suomen uuden sukupolven artisti suurlupaukset Elias Gould ja Antti Autio samana iltana, saman paljaan taivaan alla, Katto Auki - klubilla!

Elias Gould on helsinkiläinen modernia poprockia tekevä laulaja/lauluntekijä. Karismaattinen näyttelijätaustainen artisti on koko kansalle tuttu JVG:n jättihitistä Revolveri. Kasvavaa suosiota keräävä ja tulevaisuuden tähdeksi tituleerattu Gould julkaisi suositun ensimmäisen EP:n helmikuussa 2016. Ennen soolouraansa Gould soitti rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays yhtyeissä sekä keikkaili muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikkan kanssa.

https://www.facebook.com/eliasgouldvirallinen/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/2vMYb9ojrYEFFcz0IRF2b3

Antti Autio on helsinkiläinen folkrock artisti/yhtye jonka kauan odotettu debyttiialbumi julkaistiin 14.2.2017. Lämpimän vastaanoton saanut levy poiki m.m. Soundi lehdeltä neljän tähden arvion ja levyn singlekappaleet ovat soineet monella valtakunnallisella radiokanavalla. Pääkaupunkiseudulla vahvaa suosiota nauttiva yhtye on kuluvana vuonna soitellut täysille saleille Helsingin lisäksi myös Turussa ja Jyväskylässä. Ylistetty yhtye tunnetaan omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan.

http://www.anttiautio.fi/
https://www.facebook.com/anttiautiovirallinen/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/3KUc1iwMflU36B2qtCnt6n
--------------

UUSI ENNENNÄKEMÄTÖN KLUBI-KONSEPTI SUOMEEN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Helsinkiin syntyy uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisee kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta alkaen. Konsepti nähdään ensimmäistä kertaa ja vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Anna Puusta Ursus Factoryyn. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkahinnat, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11€ OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/artist/katto-auki-klubi-lippuja/984430?langua...

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT:

Elmun Baarin terassilla DJ Nada & DJ Marc 18:00→
Keittiö aukeaa klo 17:00

Ovet klo 19
Support klo 20
Headliner klo 21

Konsertti-illoissa Helsingin urbaaneimmat safkat tarjoaa Elmun Baari!

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE