INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

KATTO AUKI (Drifters Collection, GREEN LIGHT DISTRICT)
28.06.2017 - 19:00
,
K18
,
11,00/12,00 €

Katto Auki - klubilla esiintymässä kaksi mielettömän kesäistä meininkiä tarjoavaa helsinkiläistä yhtyettä: Drifter's Collective sekä Green Light District.

DRIFTERS' COLLECTIVE

Drifters' Collective on ainutlaatuinen yhtye Suomen musiikkimarkkinoilla, sillä kuusihenkinen bändi yhdistää englanninkielisen räpin, laulun ja vaikutteita niin 70-luvun rockista kuin nykyajan indieskenestä. Suomen parhaimpia vaihtoehto hiphoppia esittävä yhtye on ollut aktiivinen vuodesta 2014 lähtien ja soittanut loppuunmyytyjä keikkoja Helsingissä. Bändin debyyttilevy julkaistiin vuonna 2016.

https://www.facebook.com/drifterscollective/
https://open.spotify.com/artist/5DszNWCvhfq0WceHwDIFO9

GREEN LIGHT DISTRICT

Helsinkiläinen yhtye Green Light District on yksi mielenkiintoisimpia hip hop-tulokkaita Suomessa. Suurbändin energinen musiikki on yhdistelmä liveinstrumentteja, elektronisisia soundeja ja räppiä. Näyttävistä keikoista tunnettu GLD saavutti mainetta soittamalla itsensä 2015 Emergenza bändikisan kansainvälisiin finaaleihin. Debyyttilevyä työstävä GLD valittiin YleX Noste bändiksi maaliskuun ensimmäisellä viikolla 2017.

https://www.facebook.com/Green-Light-District-790810940934465/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/1I6mEicx0yX2zCTdvLGC7A

UUSI ENNENNÄKEMÄTÖN KLUBI-KONSEPTI SUOMEEN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Helsinkiin syntyy uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisee kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta alkaen. Konsepti nähdään ensimmäistä kertaa ja vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Anna Puusta Ursus Factoryyn. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkahinnat, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11€ OSOITTEESTA:
http://www.ticketmaster.fi/artist/katto-auki-klubi-lippuja/984430?langua...

KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT:

Elmun Baarin terassilla DJ Nada & DJ Marc 18:00→
Keittiö aukeaa klo 17:00

Ovet klo 19
Support klo 20
Headliner klo 21

Konsertti-illoissa Helsingin urbaaneimmat safkat tarjoaa Elmun Baari!

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE