INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

FATBOY (SWE) / Hanna Hush / AT's Roots & Ramblin'
16.06.2018 - 20:00
,
K18
,
25,00

FATBOY NOSTURIIN 16.6. !!

Vastustamattomilla rytmeillä, pehmeillä balladeilla ja countryhenkisillä kappaleillaan suuren yleisön hurmannut Fatboy saapuu Suomeen kesäkuussa.

Roy Orbison, Johnny Cash, Stray Cats ja The Smiths ovat artisteja, joiden musiikkia voi käyttää luonnehtimaan kuusimiehistä, Tukholmasta ponnistavaa Fatboyta. Yhtyeen menestystarina alkoi Bertolt Brechtin Kolmen pennin oopperan esityksistä jo vuonna 1998. Loistavien kappaleiden ja keikkojen myötä Fatboy kasvatti fanikuntaansa ja yhtye ottikin sekä musiikkinsa ja kuulijansa tosissaan.

Fatboyn vuonna 2004 julkaistu esikoissingle ”This Tear Will Never Leave My Eye” lupasi paljon ja yhtye lunastikin odotukset menestykseksi muodostuneella, myöhemmin samana vuonna julkaistulla esikoisalbumillaan ”Steelhearted”.

Weeping Willowsin hengenheimolaiseksikin tituleeratun Fatboyn toinen pitkäsoitto ”In My Bones” julkaistiin Suomessa 24. syyskuuta. Vierailijoina levyllä kuullaan muun muassa Fläskkvartettenia ja Sarah Dawn Fineria. ”In My Bones” nousi edeltäjänsä tavoin kriitikoiden suosioon ja sai ylistävät arvostelut useissa musiikkilehdissä. Uusi levy julkaistaan 2018.

Fatboyn muodostavat Thomas Pareigis (laulu), Thomas Schuldt (basso), Jörgen Wall (kitara), Hannu Kiviaho (kitara), Jan Lissnils (kitara) ja Joakin Lindahl (rummut).

https://fatboy.se/?page_id=769

ILLAN LAUTEET TULEE LÄMMITTÄMÄÄN HURMAAVA HANNA HUSH SEKÄ AT'S ROOTS & RAMBLIN'

Jotkut saattavat muistaa, kun Fatboy konsertoi Suomessa lokakuussa 2012. Yllättäen, kesken Tavastian konsertin, lavalle nostettiin yleisön joukosta tumma laulajatar joka lauloi duettona balladin Thomas Pareigisin kanssa.. Ihmetys ja ihastus oli suuri..
Nyt vuonna 2018, Nosturissa 16.6., tämä samainen mystinen tumma kaunotar, Hanna Hush, nousee lavalle oman orkesterinsa kanssa ja saa kunnian avata illan sekä lämmittää lauteet Tukholmalaisille vieraille.
Luvassa on tunnelmallista ja melodista, countryn sekä rockabillyn sekaista ohjelmistoa. Sekaan saattaa mahtua myös muutama riemukas ja yllättäväkin sovitus hieman toisaalla tunnetuista kappaleista.
Nähtäväksi myöskin jää, kuka tällä kertaa duetoi ja ketä!

Hanna Hush kokoopanossa musisoivat herrat urhokkaat Saku Vuori (kontrabasso), Gona Lehtinen (kitara) sekä Ville Niska (rummut)

https://www.facebook.com/hannahushofficial

AT's Roots & Ramblin' on tuore ja energinen yhtye Raumalta, joka edustaa swingjazz/rhythm'n'blues/roots/rockabilly -musiikkityylejä ja kumartaa selkeästi 50-60 -luvulla vaikuttaneiden esikuvien suuntaan. Tuleva debyyttilevy äänitettiin tunnelmallisissa mökkimaisemissa helmikuussa Levy tullaan julkaisemaan vuodenvaihteessa, mutta ensimmäinen singlejulkaisu Knock Knock julkaistaan musiikkivideon kanssa kesäkuun alussa, ennen yhtyeen ensimmäisiä keikkoja.

AT's Roots & Ramblin' on 20-vuotiaan kitaravirtuoosin ja laulaja Arttur Teräsen hengentuotanto. Arttur ja rumpali Oliver ovat tunnettuja Kickin'5 -yhtyeen, joka oli genressään tunnettu. Basisti Mikko on soittanut monissa erilaisissa projekteissa ja tuo lankkubassollaan uutta tulokulmaa yhtyeen tuotantoon.

Facebook // https://www.facebook.com/atsrootsnramblinofficial/
Instagram // @atsrootsnramblinofficial

FATBOY
+ Hanna Hush ja AT'S Roots & Rambling
La 16.6. Nosturi
Liput alk. 25€ ennakko
K18

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE