INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

BORIS (JPN)
25.08.2017 - 20:00
,
S/K18
,
ALK 22,50€

JAPANILAISBÄNDI BORIS PALAA HELSINKIIN JUHLAKIERTUEELLAAN
Pe 25.8.2017 Helsinki, Nosturi +PH

Stoneria, doomia, post-rockia ja dronea soittava japanilaisyhtye Boris saapuu Helsinkiin perjantaina 25. elokuuta. Tänä vuonna Boris viettää 25-vuotisjuhlaansa ja merkkivuoden kunniaksi on luvassa maailmankiertue sekä uusi albumi. Heinäkuun 14. päivä ilmestyvä “Dear” on järjestyksessään bändin 23. studioalbumi ja ennakkotietojen mukaan yksi yhtyeen raskaimmista. Liput Nosturin konserttiin tulevat myyntiin torstaina 1. kesäkuuta klo 9:00 Ticketmasterissa.

Sunn O))):n, Sleepin ja Earthin kaltaisten bändien tavoin drone-metallin keskeisiin nimiin lukeutuva Boris on vuodesta 1992 jatkuneella urallaan julkaissut yli 20 pitkäsoittoa, joista merkittävimpinä pidetään vuosituhannen taitteen molemmin puolin julkaistuja levytyksiä. Vaihtoehtoista ja äärimmäisen raskasta metallimusiikkia noiseen, shoegazeen ja post-rockiin yhdistelevä Boris on pysynyt asemassaan yhtenä metallimusiikin kulttisuosikeista ympäri maailmaa myös myöhemmillä albumeillaan.

Aikaisemmin Boris on nähty Suomessa keväällä 2008 sekä viimeksi syksyllä 2016, jolloin bändi soitti klassikkoalbuminsa “Pink” täyteenahdetulle Tavastialle.

LIPUT:
- ennakkoon Ticketmasterista alk. 22,50 EUR
- ovelta 24 EUR

http://borisheavyrocks.com/
http://www.facebook.com/borisheavyrocks
http://www.elmu.fi/
http://www.fullsteam.fi/

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE