TULEVA OHJELMISTO

INFOA

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

TILAA UUTISKIRJE

SEURAA NOSTURIA

Sat 25.2.2017
20:00
, K18, 15,50/ 16,00 €

Showtimes:
22:00 COSMIC CHURCH
23:00 WARLOGHE
00:00 URN

"From the Devil's Cradle" (URN, WARLOGHE, COSMIC CHURCH)

Elmun Baarissa vietetään 25.2. kotimaisen black metallin historian koostaneen Pirunkehto-kirjan karonkkaa ja juhlistetaan keväällä 2017 ilmestyvän englanninkielisen version The Devil's Cradle: The Story of Finnish Black Metal ennakkomyynnin alkamista. Syyskuussa 2016 julkaistu kirja keräsi kotimaisessa mediassa laajalti huomiota, kiitosta sekä ristiriitaistakin palautetta.

Kirjailija Tero Ikäheimonen on käsin poiminut illan esiintyjät, jotka luonnollisesti ovat osaltaan esillä myös Pirunkehto-kirjassa. Illan erityisyyttä korostaa se, että useammalle yhtyeelle kyseessä on ensimmäinen julkinen esiintyminen pitkään aikaan. Sekä Urn että Warloghe katkaisevat helmikuussa pitkän keikkataukonsa.
Illan avaavan Cosmic Churchin kohdalla tilanne on käänteinen: yhtye jää tapahtuman jälkeen määrittelemättömän mittaiselle keikkatauolle

Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin 20.12.2016 ja ne myy Ticketmaster. Tilaisuuteen on K-18 ikäraja.
Liput: 15,50 /16, 00€

×

Femmagaala

FEMMAGAALA PALAA JUURILLEEN KONSERTTIAREENA NOSTURIIN MAALISKUUSSA

Musiikkialan Femmagaala-palkinnot jaetaan jälleen maaliskuussa. Tällä kertaa palkintokategorioissa ruoditaan muun muassa musiikkialan viihdyttävintä tapahtumaketjua sekä sitä, kuka on ollut Suomen vientivaltti tänä ALMAn vuon... - anteeksi, Herran vuonna 2016.

Gaalan työryhmä on jo vuosia valinnut musaskenen merkittävimpiä ilmiöitä, artisteja sekä muita kunnian ansaitsevia. Myös Turmion Kätilöt on palkittu useaan otteeseen.

Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta toimintatapoihin. Palkinnot jaetaan tuttuun tapaan niin vittuilun, ylistyksen kuin kunnioituksenkin kautta: POPCORNI-FEMMA -kategoriassa sukelletaan muun muassa somebiiffien ja videokuvausten maailmaan, kun taas SELVIYTYJÄ-FEMMA jaetaan taholle, joka on myllerrysten jälkeenkin selvinnyt kuivin jaloin muutoksista. Tosin alaston ja märkä (ja märkyyttä aiheuttava) Pete Parkkonen valitsi täysin toisenlaisen selvitymiskeinon päästäkseen ehdolle. Totuttuun tapaan FEMMA-FEMMA on tänäkin vuonna se kirkkain kruunu(majoneesi), jota voittaja voi muistella kiikkustuolissa nuorisolle.

Vuoden 2017 tapahtumassa esiintyvät Teksti-TV 666, Töölön Ketterä ja Mara Balls. HUOM: Jokainen yhtye heittää täyspitkät keikat! Katso kategoriat ja ehdokkaat alta.

Femmagaalan mahdollistavat: Onnibus.com, Bassoradio, Meteli ja Nosturi.

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä (https://www.facebook.com/femmagaala/)
Liput 16,5/17€ sis. palvelumaksun ja narikan.
Ennakkoliput Ticketmasterista.
Ikäraja K-18

Osallistu jo nyt äänestämällä vuoden 2017 parasta artistia tai bändiä Yleisö-Femmassa! Anna äänesi nyt osoitteessa: http://backstage.meteli.net/femmagaala/yleisofemma/
http://www.femmagaala.fi/

KATEGORIAT

FEMMA-FEMMA
Ehdokkaat: Svart Records, Mikko Joensuu, Paperi T, ALMA, Rockfestivaali Naamat

TULOKAS-FEMMA
Ehdokkaat: Litku Klemetti, Töölön Ketterä, Paula Vesala, ALMA, Mara Balls, The Holy

MESTA-FEMMA
Ehdokkaat: H2Ö, Konepajan Bruno, Alakulttuuritalo, Tenho, Kompleksi, Telakka

SELVIYTYJÄ-FEMMA
Ehdokkaat: Sideways,Turku, Apulanta, Radio Helsinki, Pete Parkkonen

STILL ALIVE -FEMMA
Ehdokkaat: Yari, Pekka Aarnio, Paula Koivuniemi, Kauko Röyhkä, Paula Vesala

KUNNIALLA LOPPUUN ASTI -FEMMA
Ehdokkaat: We Got Beef, Ruger Hauer, Jättömaa, Riki Sorsa, Keltainen Talo, Trees of Eternity

VIENTI-FEMMA
Ehdokkaat: Satellite Stories, ALMA, Saara Aalto, Puppa J:n passi, Santa Cruz

KIRJA-FEMMA
Ehdokkaat: Post Alfa – Henri Pulkkinen, Mad Music – Tuomas Milonoff, Riku Rantala Cheek – Mikko Aaltonen, JVG – Laura Friman, Radio kuuluu kaikille – Pentti Kemppainen

FORMAATTI-FEMMA
Ehdokkaat: Radio SuomiRock, G Livelab, Raskasta Joulua, YleX, WMA-äänitiedostot

MOGULI-FEMMA
Ehdokkaat: Tomi Pulkki & Jarkko Pietarinen (Svart Records), Tapio Korjus, Ville Pystynen, Carla Ahonius, Hiksu Toivanen (Piikkikasvi)

POPCORNI-FEMMA
Ehdokkaat: Axl Smith, Kallio Block Party vs Timo Santala, Andy McCoy vs Olli Lindholm, Tuukka Temonen vs punkkarit, 03 crew Ääniwalli, Cheek ja feikkiparrat

KAIKILLA FESTAREILLA -FEMMA
Ehdokkaat: Juha Tapio, Antti Tuisku, JVG, Sanni, Jari Sillanpää

YLEISÖFEMMA
Äänestä suosikkiasi täältä: http://www.femmagaala.fi/

Vuoden 2017 raadissa on ollut mukana musiikkialan uskottavimpia ja uskomattomimpia tekijöitä:
Nick Triani (levy-yhtiöpomo)
Antti Hietala (ohjelmatoimistopomo)
Iiro Ylönen (promoottori)
Patrik Lindberg (yrittäjä/monitoimimies)
Tino Pirttioja (keikkamyyjä/promoottori)
Liisa Nassir Tolonen (kulttuurituotannon lehtori)
Wilhelm Breitenstein (keikkamyyjä/promoottori)
Wallu Walpio (mediapersoona ja Vasemmiston kuntavaaliehdokas)
Jarkko Fräntilä (tiedotteen oikolukija ja Femman Ilja Janitskin)

×
Sat 11.3.2017
20:00
, S/K18, 11,00/ 14,00 €

Liput myynnissä 11.11. alkaen Ticketmasterista!

YARI & SE TUNTEMATON NUMERO

SE -YHTYEEN KLASSIKOT RAIKUVAT NOSTURILLA MAALISKUUSSA

SE -yhtye tunnetaan 70-80-lukujen punk-maailman kummajaisena. Nämä ”hämypunkkarit” edustivat uuden punk-rockin aaltoa, rikkoen kolmen soinnun rämpytyksen traditiota, keulahahmonaan Yari. Yhtye jäi tauolle 1985. Nyt kuitenkin SE klassikot voi kuulla samalla keikalla Nosturissa lauantaina 11.3.2017. Yari on ryhdistänyt rivinsä keikkaa varten kootulla kokoonpanolla, missä nuorten jyväskyläismuusikoiden tuore energia yhdistetään punk-veteraanin ajattomiin tulkintoihin.

La 11.03.2017, ovet 20:00, (S/K18)
YARI & SE TUNTEMATON NUMERO
Liput: 11,50/ 14,00 € @ Ticketmaster Suomi

×
Fri 17.3.2017
20:00
, S/K18, SOLD OUT

ANTTI TUISKU

NOSTURILLA PÄÄSTETÄÄN PETO IRTI MAALISKUUSSA

Pitkä odotus palkitaan, kun Antti Tuisku astelee Nosturin lavalle maaliskuun 17. päivä. Suomen oma Enrique Iglesias tulee öljyämään lanteet ja nostattaa Helsingin Hietalahteen helleaallon kesken kolean kevään. Nauti, hymyile, tanssi ja rakasta! Keikalle myynnissä myös alaikäislippuja!

Liput ovat myynnissä Ticketmastetissa torstaista 22.12. klo 09:00 alkaen.

Pe 17.3.2017 @ Nosturi, Helsinki
ANTTI TUISKU
Liput 28,00 / 30,00 €
S/K18

Liput myynnissä Ticketmastrissa 22.12. alkaen!

×
Sat 18.3.2017
19:00
, S/K18, 19,50/ 20,00 €€

HUOKMAA MUUTTUNUT OVIAIKA!

KORPIKLAANI / METSATÖLL (ES)

Korpiklaani kiertää Suomessa lopputalvesta 2017

Suomalaisen folk metal -musiikin kansainvälinen menestyjä Korpiklaani suuntaa maaliskuussa 2017 kiertueelle kotimaahan. Tampereelta alkava “V***u Soikoon Finnish Tour” liikkuu Helsingistä Ouluun ja poikkeaa myös Kuopiossa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Kiertueen neljällä ensimmäisellä keikalla nähdään myös virolainen, tummasti groovaava ja mystinen Metsatöll.

Pe 17.3.2017 Tampere, Yo-talo *
La 18.3.2017 Helsinki, Nosturi *
Pe 24.3.2017 Oulu, Hevimesta *
La 25.3.2017 Kuopio, Rauhalahden Kylpylä *
Pe 31.3.2017 Vaasa, WS-Arena
La 1.4.2017 Jyväskylä, Lutakko

* Mukana myös Metsatöll (EST)

Ennakkoliput myynnissä Nosturin keikalle Ticketmaster Suomessa.

×

ASKING ALEXANDRIA (UK) / THE WORD ALIVE (USA) / BOHEMIAN GROVE (UK)

ASKING ALEXANDRIA KAHDELLE KEIKALLE SUOMEEN
Ti 21.3.2017 Helsinki, Nosturi

Aikaisemmin Suomessa ainoastaan loppuunmyydyssä The Circuksessa syksyllä 2014 vieraillut Asking Alexandria soittaa ensi keväänä klubikeikat Tampereella ja Helsingissä. Brittiläinen metalcore-yhtye nähdään Pakkahuoneella maanantaina 20. maaliskuuta, ja seuraavana iltana on vuorossa konsertti Nosturissa. Ikärajattomien tapahtumien liput tulevat myyntiin perjantaina 16. syyskuuta.

Metalcoren ja post-hardcoren suosituimpiin yhtyeisiin jo vuosia kuuluneen Asking Alexandrian soundin ominaispiirteitä ovat raskaat riffi-vyörytykset, brutaalit breakdownit sekä poikkeuksellisen laaja-alaisen ääniskaalan omaavan uuden vokalistin Denis Stoffin laulusuoritukset. Huhtikuussa julkaistulla ”The Black” -nelosalbumillaan nykyisen kokoonpanonsa esitellyt brittiviisikko haki ajankohtaisella levyllään innoitusta paitsi Avenged Sevenfoldilta ja Bring Me The Horizonilta myös Guns N’ Rosesin ja Nine Inch Nailsin kaltaisilta pioneeriyhtyeiltä.

Lähes koko loppuvuoden Pohjois-Amerikkaa kiertävä Asking Alexandria on ilmoittanut tuovansa molemmille Suomen-keikoilleen myöhemmin julkistettavat erikoisvieraat.

Ti 21.3.2017 Helsinki, Nosturi
Ennakkoon Ticketmasterista alk. 29,50 EUR

http://askingalexandria.com
www.facebook.com/askingalexandria
www.fullsteam.fi

×
Thu 23.3.2017
19:00
, S/K18, 25,00/ 26,00 €

TAKIDA (SWE) / RYAN STAR (USA)

RUOTSALAISBÄNDI TAKIDA KIERTÄÄ SUOMEA MAALISKUUSSA

Pohjoismaissa valtavaan suosioon noussut ruotsalaisbändi Takida saapuu keväällä kiertueelle Suomeen. Kotimaassaan platina- ja kultamyynteihin ja yli 150 miljoonan Spotify-striimauksiin yltänyt yhtye keikkailee 20. maaliskuuta alkaen Oulussa, Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussa. Lämmittelijänä keikoilla nähdään Takidan uusimman levyn tuottanut amerikkalaisartisti Ryan Star. Lipunmyynti keikoille on käynnistynyt tänään.

Vuonna 1999 Pohjois-Ruotsin pienessä Ången kaupungissa perustettu Takida on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden isoimmista rock-bändeistä. Yhtye on pitänyt paikkaansa radioiden soittolistoilla ja myynyt loppuun isoja areenoita Pohjois-Euroopassa. Suomessa bändi on vieraillut viimeksi vuonna 2012, ja tuolloin yhtyeen keikat myytiin loppuun sekä Helsingissä että Vaasassa.

Saavutettuaan suursuosion kotimaassaan, on Takida suunnannut katseensa myös Ruotsin ulkopuolelle. Tuoreimmalla albumillaan ”A Perfect World” Takida on tehnyt yhteistyötä amerikkalaisen laulaja-lauluntekijä-tuottaja Ryan Starin kanssa tähtäimenään kansainväliset areenat. Tarttuvia pop-koukkuja ja melodioita sisältävä albumi on ollutkin suurmenestys, ja se nousi julkaisunsa aikaan keväällä Ruotsin listaykköseksi. Levyn single ”Better” kasvoi Ruotsissa kesähitiksi keräten yli viisi miljoonaa striimauskertaa. Bändi myös tähditti yli 20 festivaalia kesällä.

Takida (SE) + Special Guest: Ryan Star

To 23.3.2017 Helsinki, Nosturi
Liput palvelumaksuineen alkaen 24,50 euroa Ticketmasterista. Ovelta 25 euroa mikäli lippuja on jäljellä.
Ikärajaton / K-18

×
Fri 24.3.2017
19:00
, S/K18, 16,50/ 17,00 €

ANNA ABREU

ANNA ABREU LAUKAISEE VARASLÄHDÖN KESÄÄN MAALISKUUSSA NOSTURILLA

Anna Abreun ura on ollut sen alkumetreistä lähtien huikeaa lentoa. Abreun debyyttialbumi Anna Abreu myi tuplaplatinaa ja Abreu on myös palkittu kahdesti vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa. Laulukieli vaihtui englannista suomeksi kun järkälehitiksi noussut Bandana julkaistiin 2015.

Sitä ennen nostetta suomenkielisestä materiaalista saatiin vuonna 2014 kun Anna vieraili JVG:n Huominen on huomenna –kappaleella, joka nousi heti julkaisuistaan Spotifyn ykkössijalle ja kappaleen musiikkivideo oli vuoden 2015 katsotuin kotimainen video YouTubessa yli 10 miljoonalla katselukerralla.

”Sensuroimaton versio” –albumi julkaistiin 2016, ja se ylitti kultalevyrajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Anna Abreu nähdään kevään ainoalla Helsingin keikalla Nosturissa 24.3. (Myös alle 18-vuotiaille oma alue).

ANNA ABREU pe 24.3.2017 @ Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19:00, ikäraja S/K18
Liput 16,50/ 17,00 € Ticketmasterista

×
Sat 25.3.2017
20:00
, S/K18, 22,50/ 23,50 €

Liput myynnissä to 10.11. alkaen Ticketmasterissa!

Monster double: (THE 69 EYES, RECKLESS LOVE, DJ HiJinXX (GER))

MONSTER DOUBLE SAAPUU NOSTURILLE =
THE 69 EYES JA RECKLESS LOVE YHTEISKEIKALLA MAALISKUUSSA

Piinaava odotus palkitaan ja faneille tarjoillaan maaliskuun 25. päivänä oikeaa rock-glamourin parhainta kaviaaria! Monster Double tuo Nosturin lavalle samana iltana kotimaisen synkän hard rockin soihdunkantajan The 69 Eyesin sekä kimmeltävän energiapaketin, kaikkien rakastaman Reckless Loven. Ilta tarjoilee syväluotaavia soundeja mystiikan maailmaan sekä villejä kitarariffejä flirttailevaan glam rock -malliin. Kukaan ei jää kylmäksi, kun nämä rokkikukot näyttävät mistä suomalainen rock´n´roll on taottu!

La 25.3.2017, ovet 20:00, S/K18
Monster Double:
THE 69 EYES
RECKLESS LOVE
Liput 22,50/ 23,00 € @ Ticketmaster Suomi

×
Fri 31.3.2017
20:00
, S/K18, 17,50/ 18,00 €

KLAMYDIA

VAASAN PUNKKARIT KÖMPIVÄT NOSTURILLE MAALISKUUSSA

Rehellistä punkin räimettä on tarjolla maaliskuun lopussa Klamydian astellessa asenteella Nosturin lavalle 31.3.2017. Pistä pogo -vaihde silmään ja tallustele mestoille. Keikalle ovat tervetulleita myös alaikäiset. Klamydia on tahkonnut punk rockia jo lähes kolmenkymmenen vuoden ajan eikä laiskuudesta voida bändiä syyttää. Levynjulkaisu- ja keikkailutahti ansaitsee kouluarvosanoilla 10+:san. Järjestyksessään 18. studiolbumi ”Antisupersankarit” näki päivän valon kuluvan vuoden 2016 syyskuussa. Nyt Vaasan kasvatit palaavat Nosturille usean vuoden tauon jälkeen.

Pe 31.3.2016 @ Nosturi, Helsinki
KLAMYDIA
Liput 17,50/ 18,00€
Ovet 20:00, (S/K18)

Liput tulevat myyntiin Ticketmasteriin 22.12. alkaen!

×
Sat 1.4.2017
20:00
, S/K18, 30,00/ 31,00 €

ORANGE GOBLIN (UK) / MONOLORD (SWE)

ORANGE GOBLIN JA MONOLORD SUOMEEN KEVÄÄLLÄ

Englantilainen, stoner rockin, doomin ja yleisesti 70-lukulaisen korkeaoktaanisen rockin parissa toimiva Orange Goblin palaa Suomeen vuosien tauon jälkeen. Edellisen kerran lontoolaisnelikko nähtiin Suomessa vuonna 2010. Orange Goblin nousee Nosturin lavalle 1. huhtikuuta.

Yli kaksikymmenvuotisen uran tehnyt Orange Goblin perustettiin vuonna 1995 ja yhtye on ehtinyt julkaista jo kahdeksan stuodioalbumia, joista viimeisimpänä vuoden 2014 ”Back From The Abyss”.

Täysipainoisen ja erittäin fuzz-pitoisen illan täydentää Göteborgista tuleva ja syvältä möyhivä Monolord. Ruotsalaisten viimeisin ”Vænir” -nimeä kantava albumi on loistavaa, yksinkertaisen jämäkkää ja tarttuvan raskasta riffittelyä omaperäisellä otteella höystettynä. Monolord vakuutti äskettäin suomalaisyleisön Helsingissä Blowup Vol 2 -festivaaleilla.

Keikka on TuskaLive -konserttisarjaa.

Orange Goblin & Monolord -konsertti
La 01.04. Helsinki, Nosturi
Liput: alk. 29,50 €
Ennakot: Ticketmaster
Ovet 20:00 | Ikäraja S/K-18

Lisätiedot:
www.tuska.fi/tuskalive
www.orange-goblin.com
www.facebook.com/orangegoblinofficial
monolord.com/
www.facebook.com/monolordsweden

×

PERTURBATOR (FRA) / CARPENTER BRUT (FRA) / K-X-P / ABYSSION / KING SATAN / LASERDRIFT

BLACK MASS Finland present:

14.4.2017 NOSTURI, HELSINKI
Perturbator (FR) //// Carpenter Brut (FR)
K-X-P, Abyssion, Sink, King Satan, Laserdrift
+ VJ Sellekhanks, VJ MMake

Perturbator, eli ranskalaistuottaja ja metallin suurkuluttaja James Kent, tunnetaan tummanpuhuvasta elektronisesta musiikista, jossa yhdistyy 80-luvun retroestetiikka, cyberpunk- ja muu elokuvakuvasto sekä tekijän historia black metal –kitaristina. Kentin rumpukoneita ja syntetisaattoreita yhdistävä tuotanto yhdistää myös eri genreille vannoutuneita yleisöjä – Perturbatorin kuulijakuntaan lukeutuu niin metallin, teknon kuin urbaanin pop-musiikinkin ystäviä.

Carpenter Brut lukeutuu niin ikään synthwaven tärkeimpiin vaikuttajiin. Metallin ja elektronisen musiikin maailmat yhdistävä Carpenter Brut on yhtä kuin ranskalainen tuottaja Franck Hueso sekä livekokoonpanossa esiintyvä kitaristi ja rumpali. Siviilipersoonastaan ja taustoistaan vähäpuheisen Hueson rakkaus metalliin on yksi Carpenter Brutin määrittävistä tekijöistä. Hueso pitää edustamaansa synkkää synthwavea mahdollisena metallin äpärälapsena.

Perturbatorin ja Carpenter Brutin aiempien Suomen keikkojen perusteella tulevan huhtikuun iltojen ennustetaan myyvän loppuun varsin ripeästi. 16.11.16 myyntiin tulevien lippujen ostoaikeiden kanssa ei kannata torkkua.

Nosturin liput myy TICKETMASTER & TIKETTI
Lipunhinta 33,00 € // Ikäraja K18

M I K R O F O N I _ P R O M O T I O N
akkreditointi / info: hans@mikrofoni.net

×
Sat 15.4.2017
20:00
, S/K18, 31,00 €

PHIL RUDD (AU)

ROCKRUMPALI-LEGENDA PHIL RUDD KEIKKAILEE HELSINGISSÄ HUHTIKUUSSA

Suurten kollegoidensa, kuten Kenny Aronoffin (Mellencamp) ja Eric Singerin (Kiss) ylistämä Phil Rudd saapuu bändeineen Nosturille 15. päivä huhtikuuta. Phil Rudd tunnetaan parhaiten pitkästä historiastaan AC/DC:n rumpalina. Taannoin artisti julkaisi debyytti sooloalbuminsa "Head Job" vuonna 2014, minkä tiimoilta mies valtaa nyt Eurooppaa kahdeksan kuukauden kotiarestinsa jälkeen. Menneisyyden aaveet ovat vaihtuneet perheestä, ystävistä sekä etenkin musiikista nauttimiseen. Albumi on saanut mainiota palautetta ja itse maestrokin on jälkeen erittäin tyytyväinen.

"I'm so proud of the album, everything I had to do with it. The guys played really well on it, it's just too good. Really great, mate… I'm pretty happy with the drum sound “ -Phil Rudd-

Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 24.2. Ticketmasteriin, hinta 31,00 € sisältäen käsittelymaksun. Keikka on sallittu, mutta tilassa on rajattu anniskelualue täysi-ikäisille.

La 15.4.2017 @ Nosturi, Helsinki
PHIL RUDD (AU)
Liput ennakkoon Ticketmasterista 31,00 €
Ovet 20,00, S/K18

×
Sat 15.4.2017
20:00
, S/K18, CANCELLED

KEIKKA PERUTTU :(

PERUUTETTU: POSSESSED (USA)

Tärkeä tiedote:
POSSESSEDIN KEIKAT SUOMESSA JA EUROOPASSA PERUTTU!

Amerikkalainen death metal -legenda Possessed joutuu perumaan kaikki huhtikuun 2017 keikkansa – mukaan lukien esiintymiset Suomessa. Tähän valitettavaan päätökseen ovat vaikuttaneet yhtyeen taustalla olevat henkilökohtaiset syyt. Possessed on tästä päätöksestä kovin pahoillaan ja kommentoi asiaa seuraavasti:
"These are the very first shows I have ever had to cancel in my entire career so it pains me immensely. Because of personal reasons we are unfortunately unable to make the Finnish shows. But we most definitely hope to make these shows at a later date. - Jeff Becerra/Possessed ”

Kuten lausunnossa kerrotaan, yhtye toivoo soittavansa korvaavat keikat myöhemmin tulevaisuudessa, mutta ei toistaiseksi osaa antaa tarkempaa ajankohtaa ennen kuin tilanne on kääntynyt parempaan. Järjestäjä pahoittelee

***OHJEET LIPPUJEN PALAUTUSTA VARTEN***

TICKETMASTER:
Pääsyliput voi käydä palauttamassa 15.4. mennessä Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html . Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta.
****

×

Elmun vappufanfaari (MARTTI SERVO & NAPANDER)

NYT LÄHTEE RUSINATKIN SIMASTA, NIMITTÄIN
Martti Servo & Napander saattelee tanssin pyörteisiin!

Vappu on ihmisen parasta aikaa ja tänä vuonna on monta hyvää syytä juhlia, nimittäin Martti Servo & Napander saavuttaa huikean 20-vuoden maagisen iän ja kotimaamme Suomi täyttää 100 vuotta.

Artistin juhlavuosi käynnistyi ’Kahdenkympin villitys’ –nimisen kiertueen voimin helmikuun alussa ja luvassa on lisäksi kolme singlejulkaisua heti vuoden 2017 alkutaipaleella. Lopuksi nämä singlet niputetaan yhdeksi vinyylilevyksi, joka julkaistaan loppukeväästä, ai ai, mahoton paikka!

Mutta itse asiaan, Elmun Baarin terassille on tilattu vappulauantaina 29.4. ilta-aurinko ja laseihin kaatuu sujuvasti kuplivaa, harjoitukset ovat jo alkaneet. Oranssin auringon kietoessa juhlaväen syleilyynsä johdattelee Martti Servo & Napander kansan liukuvasti iskelmän sulosointujen aalloille. Ei muuta kuin tervetuloa nautiskelemaan Elmun Vappufanfaaarista, luvassa myös muita yllätyksiä!

Elmun Vappufanfaari la 29.4.2017 @ Nosturi
MARTTI SERVO & NAPANDER
+ yllätyksiä
Liput alk. 11,00 € Ticketmasterista
K18 // ovet klo 20:00

×
Mon 1.5.2017
19:00
, S/K18, 30,00/ 32,00 €

DARK TRANGUILLITY (SWE)

Dark Tranquillity (SWE) Nosturissa Vappuna!

Nummirockissa 2016 esiintynyt Göteborgista ponnistava melodisen death metallin järkäle Dark Tranquillity saapuu Suomeen kahdelle klubikeikalle.

Yhtyeen ’Atoma’ -levy on otettu vastaan valtavalla innolla sekä fanien, että medioiden arvioimana. Tämä yhdestoista Dark Tranquillityn studioalbumi sai mm. Imperiumi.net sivustolla täydet pisteet. Lue arvio tästä: http://www.imperiumi.net/index.php?act=albums&id=17175

Liput Helsinkiin myy Ticketmaster.

01.05.2017 – NOSTURI, Helsinki (S/K18)
Liput 30/ 32 €, Ikäraja S/K18, ovet 19:00.

×
Thu 4.5.2017
19:00
, S/K18, 16,50 €

BRY (IRL)

BRY KLUBIKEIKALLE HELSINKIIN TOUKOKUUSSA

Viime marraskuussa Twenty One Pilotsin lämppärinä Suomessa vieraillut laulaja-lauluntekijä Bry saapuu keväällä ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen. Irlantilaissyntyinen indie rock -muusikko esiintyy Helsingin Nosturissa torstaina 4. toukokuuta. Liput tulevat myyntiin maanantaina 13. helmikuuta Ticketmasterissa.

Bry, oikealta nimeltään Bryan O’Reilly, on kerännyt itselleen uskollisen kuulijakunnan vain muutamassa vuodessa: YouTubessa musiikkiaan julkaissut artisti lähti kiertämään maailmaa tavoitteenaan soittaa maailman joka kolkassa. Artisti vietti viime vuoden Twenty One Pilotsin lämmittelijänä Emotional Roadshow -maailmankiertueella, joka toi Bryn Suomeenkin esiintymään loppuunmyydylle Jäähallille. Kasvava suosio poiki levytyssopimuksen ja
“Bry”-nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin viime vuoden marraskuussa. Levyltä on julkaistu jo kaksi singleä, ”Don’t Go Alone” ja ”You’re Alright”.

KEIKKA:
Bry (IRE)
To 4.5.2017 Nosturi, Helsinki
ikärajaton / K-18
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ma 13.2.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 16,50 euroa Ticketmasterista

×

M.O.S.H. Vol. 2: Matter Of Summerheat

M.O.S.H. Vol. 2: Matter Of Summerheat

M.O.S.H. -festivaali tulee jälleen! Tapahtuma järjestetään 5.-6.5.2017 ja kantaa nyt ylpeänä nimeä M.O.S.H. Vol.2: Matter Of Summer Heat. Kaksipäiväinen klubifestivaali pidetään jo toista kertaa samalla areenalla kuin edellinenkin, eli meren äärellä, tapahtuma-areena Nosturissa, kauniissa Helsingin Hietalahdessa.

Kyseessä on ohjelma- ja tapahtumatoimisto Rockin’ Hot Mama Agency:n lanseeraama M.O.S.H.K.I. -tapahtuma, joka keskittyy pääasiallisesti hardcore- ja punk-keikkojen järjestämiseen muita M.O.S.H.attavia musiikin lajeja unohtamatta. Tavoitteena on tuoda Helsinkiin hiukan suuremman mittakaavan punk-tapahtumia kovimpien bändien yksittäisiä keikkoja unohtamatta.

Toukokuussa Nosturin lavalle nousee yhteensä 10 ajankohtaista esiintyjää. Mukaan on saatu todella kovia kotimaisia hardcore- ja punkbändejä. Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty ranskalainen In Other Climes. In Other Climes on ryhmä punkkareita, jotka soittavat metallivaikutteista hardcorea trash- asenteella.

”YKSI ELÄMÄ, YKSI MAHDOLLISUUS, MITÄÄN EN VITTU KADU!”

Youtube – In Other Climes:
https://www.youtube.com/watch?v=KpctgcyKJOs

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1841494049468679/

Facebook-sivu:

Älä M.O.S.H.aa jos et osaa!

×

M.O.S.H. Vol. 2: Matter Of Summerheat

M.O.S.H. Vol. 2: Matter Of Summerheat

M.O.S.H. -festivaali tulee jälleen! Tapahtuma järjestetään 5.-6.5.2017 ja kantaa nyt ylpeänä nimeä M.O.S.H. Vol.2: Matter Of Summer Heat. Kaksipäiväinen klubifestivaali pidetään jo toista kertaa samalla areenalla kuin edellinenkin, eli meren äärellä, tapahtuma-areena Nosturissa, kauniissa Helsingin Hietalahdessa.

Kyseessä on ohjelma- ja tapahtumatoimisto Rockin’ Hot Mama Agency:n lanseeraama M.O.S.H.K.I. -tapahtuma, joka keskittyy pääasiallisesti hardcore- ja punk-keikkojen järjestämiseen muita M.O.S.H.attavia musiikin lajeja unohtamatta. Tavoitteena on tuoda Helsinkiin hiukan suuremman mittakaavan punk-tapahtumia kovimpien bändien yksittäisiä keikkoja unohtamatta.

Toukokuussa Nosturin lavalle nousee yhteensä 10 ajankohtaista esiintyjää. Mukaan on saatu todella kovia kotimaisia hardcore- ja punkbändejä. Perjantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty ranskalainen In Other Climes. In Other Climes on ryhmä punkkareita, jotka soittavat metallivaikutteista hardcorea trash- asenteella.

”YKSI ELÄMÄ, YKSI MAHDOLLISUUS, MITÄÄN EN VITTU KADU!”

Youtube – In Other Climes:
https://www.youtube.com/watch?v=KpctgcyKJOs

Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/1841494049468679/

×

Rähinä Special (BRÄDI, SPEKTI, UNIIKKI, NELLI MATULA)

RÄHINÄ SPECIAL TOUKOKUUSSA NOSTURILLA: Brädi, Spekti, Uniikki & Nelli Matula

Yhdessä Brädi, Spekti ja Uniikki muodostavat timanttisen kokoonpanon nimeltään Rähinä Special. Artistit esittävät sekä omia hittibiisejään (mm. “Macho Fantastico”, “Lämpöö”, “Pätkätöis”) että yhteistä tuotantoa, johon kuuluvat esimerkiksi huippusuositut singlet ”Rotko” ja ”Pojat On Poikii”. Tällä kertaa keikalla on mukana myös Rähinä Recordsin uusin artistisainaus Nelli Matula. Hän on sekä mukana feattaamassa kappaleissa että esittää omia hurjaa suosiota saavuttaneita biisejään (“Kato mua” ja “Lemmikki”). Tämä show ei takuulla jätä ketään kylmäksi! Rähinä Special Nosturilla perjantaina 12. päivä toukokuuta. Liput ennakkoon 17.50 € Tickemasterista. Lipunmyynti alkaa perjantaina 24.2. Keikka on sallittu mutta tilassa on rajattu anniskelualue täysi-ikäisille.

×

Pages

INFO

ETEISPALVELUMAKSU 3,00€
(Pssst! Ei peritä ELMU ry:n jäseniltä)

 

LIPUT ENNAKKOON:

LÖYDÄ MEIDÄT:

        

SEURAA NOSTURIA

TILAA UUTISKIRJE